Dura derrota davant l’Eldense (2-0)

El Villarreal B cau en Elda i seguirà una jornada més en lloc de descens

El Mini Submarí va caure per 2-0 en la seua visita al Nuevo Pepico Amat. L’Eldense va ser lleugerament superior i es va emportar el partit amb gols de Chapela, de penal, i Dumic. Amb esta derrota, els de Miguel Álvarez no aconseguixen eixir dels llocs de descens.

La primera mitat va ser travada i sense ocasions clares per a cap dels dos equips. El primer acostament del Villarreal va ser un passe a Diego Collado, que es va plantar només davant del porter, però estava lleugerament avançat en el moment del desmarcatge. Passada la mitja hora, l’Eldense es va avançar des dels onze metres després d’un penal per mà de Lekovic i transformat per Iván Chapela.

A causa de dos lesions del conjunt local i al gol, es van afegir onze minuts abans del descans. En el primer d’ells, Álex Forés va tindre en les seues botes l’empat, però Aceves va desviar bé el tret creuat del davanter valencià.

Res més començar la segona mitat, Jorge Pascual ho intentava de cap sense èxit. En una jugada aïllada de servici de cantonada, Dumic va anotar el segon després d’un parell de bones intervencions d’Iker Álvarez en els trets previs. Així doncs, l’Eldense sentenciava el xoc.

El pròxim partit del Villarreal B tindrà lloc el diumenge 10 de març a les 16.15 hores en l’Estadi de la Ceràmica davant l’Elche CF.