skip to content
Dóna suport a Aspropace a ‘Periodisme sense Barreres’
Dóna suport a Aspropace a ‘Periodisme sense Barreres’

ACF FOTOGRAFÍA

El Villarreal B va visitar de nou la seu de la Fundació amb la qual col·labora en Endavant Igualtat

Endavant Igualtat continua a tota màquina. La iniciativa solidària en què participen els equips de futbol 11 del #CanteraGrogueta segueix en marxa amb les habituals visites als centres especials de la província de Castelló.

La plantilla del Villarreal B col·labora amb Aspropace, la Fundació que tracta a persones afectades de paràlisi cerebral i als seus familiars per aconseguir una millor qualitat de vida a Castelló. Així, els joves futbolistes del filial groc han fet recentment una visita a la seu de Aspropace a Castelló, on van tornar a compartir moments únics amb els usuaris, que també solen anar a presenciar entrenaments a la Ciutat Esportiva.

La Fundació Aspropace ha creat el projecte ‘Periodisme sense Barreres’, una iniciativa que busca formar periodistes amb paràlisi cerebral. La Fundació Aspropace porta lluitant des de 1980 per la integració de persones amb paràlisi cerebral i el seu projecte ‘Periodisme sense Barreres’ busca formar periodistes amb aquesta discapacitat perquè s’entrevisten persones rellevants del món de la cultura, l’esport i la política. Sense anar més lluny, l’entrenador del Villarreal CF, Marcelino García Toral, ja va ser entrevistat pels dels nois/es de la Fundació Aspropace.

Ara, aquest projecte ‘Periodisme sense Barreres’ opta a un premi en els ‘VII Edició dels premis Trencar Barreres’ organitzats per Toshiba, BJ Adaptacions i Microsoft. L’objectiu és recompensar aquelles persones i institucions (centres, escoles, associacions…) que utilitzen la tecnologia de suport d’una forma original, eficient i decidida, per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat.

Per donar suport al projecte de Aspropace es pot votar a través del següent enllaç: http://a.cstmapp.com/voteme/8664/617116243

Compartir.