Derrota en el Carlos Belmonte (2-0)

El Mini Submarí cau davant l’Albacete, que va anotar els dos gols en el segon acte

El Villarreal B va caure en la seua visita al feu de l’Albacete per 2-0. Els groguets van aguantar el resultat inicial fins al descans, però els gols en la segona part de Medina i Manu Fuster van decantar el duel a favor dels locals.

L’inici de partit no va ser fàcil per als de Miguel Álvarez, perquè l’Albacete necessitava retrobar-se amb la victòria i volia fer-ho davant la seua afició. Les ocasions van escassejar en la primera meitat, però Iker Álvarez va estar encertat en els dos acostaments del quadre local, mentre la possessió era dels de Rubén Albés i els nostres tractaven d’eixir a la contra amb Collado i Jorge Pascual esperant la seua oportunitat.

En una falta penjada a l’àrea, tant el Lleó com Pablo Iñiguez es van quedar a escassos centímetres de rematar una pilota en boca de gol. En la segona meitat, els grocs van intentar començar amb més domini de pilota, però el matiner gol de l’Albacete, obra d’Agus Medina, va fer molt de mal. L’Albacete va tindre una altra vegada minuts molt bons fins que Tasende va estar a punt de sorprendre.

No obstant això, Manu Fuster, després d’una bona jugada d’Higinio, va fer el 2-0 i va sentenciar el partit en terres manxegues. El pròxim partit del Villarreal B tindrà lloc el dilluns 18 de desembre davant el Real Valladolid en La Ceràmica.

Fitxa tècnica

Albacete BP: Bernabé; Álvaro R., Djetei, Glauder (min. 90, Datkovic), J. Alonso; A. Medina, Olaetxea, Riki, Manu Fuster (min. 79, Juanma) ; Escriche (min. 90, Pacheco) i Quiles (min. 68, Higinio).

Villarreal B: Iker Álvarez; Lanchi, Lekovic (min. 68, Víctor), P. Iñiguez, Abraham; Ontiveros (min. 79, Tiago), Carlo (min. 68, Requena), A. Gelardo, Tasende; D. Collado (min. 68, A. Forés) i J. Pascual (min. 79, A. Ferrari).

Gols: 1-0. Min. 51: A. Medina. 2-0. Min. 71: Manu Fuster.

Àrbitre: Moreno Aragón (Comité Madrileny). Va amonestar als locals Álvaro R. i Manu Fuster i als visitants Ontiveros i Lanchi.

Incidències: Partit entre el Albacete BP i el Villarreal B, corresponent a la jornada 19 de LALIGA Hypermotion, celebrat en el Carlos Belmonte.