Derrota del filial davant l’Alcoyano

ACF FOTOGRAFÍA

El Villarreal B ha caigut 3-1 en El Collao en un partit igualat que s’ha decantat en la segona part

El Villarreal B ha caigut per 3-1 davant el CD Alcoyano en El Collao en un partit intens i igualat, que s’ha decantat en favor dels locals en la segona part. José Rubio en dues ocasions (minut 39 i 48) i Antonio Bello (m.57) van anotar per als locals, mentre que Mario Ramón en pròpia porta va donar l’empat provisional als grocs (m.43).

La primera part va ser tan intensa com igualada i el Villarreal B va ser el que va portar la iniciativa en el joc, amb un gran treball en totes les línies i molt dinamisme en el front d’atac, amb Nahuel i Esteve com a referències. Tots dos davanters van tenir opcions d’obrir la llanda, igual que Fran García, però no van estar encertats en la definició. L’Alcoyano va aconseguir avançar-se en el marcador des d’una falta lateral de José Rubio que va sorprendre a tots xutant al primer pal de la porteria de Zagala per fora de la barrera. No obstant açò, la insistència dels dirigits per Lluís Planagumà va tenir premi i, abans del descans, una rematada de Edu Ramos que es va desviar en Mario Ramón va posar justícia en el marcador.

Després de la represa, un penal just però innecessari donaria la possibilitat a José Rubio de posar novament per davant als locals. El conjunt alacantí va traure a relluir el seu ofici i va aprofitar el colp per a ampliar l’avantatge amb una miqueta d’Antonio Bello. Amb el 3-1, el Villarreal B va tenir les seues opcions per a retallar i ficar-se novament en el partit, amb un gol anul·lat a Esteve, una falta de Nahuel amb prou faenes desviada i un possible penal a Pablo González que no va ser xiulat. Malgrat la derrota, el jove filial de Lluís Planagumà va donar la cara en un camp molt complicat amb un equip molt jove, que va haver de posar a futbolistes del Villarreal C en la banqueta per la gran quantitat de baixes –Juanto i Cámara sancionats- com Borjita i Parrales, que van eixir en la segona meitat.

Fitxa técnica

Alcoyano: Rangel; Devesa, Antonio Navarro (Clausi, m.68), Javier Selvas, Mario Ramón; César Jesús, Joaquín Calderón (Pablo Navas, m.81), José Rubio, Ignacio Rodríguez; Rayco García y Antonio Bello (Mikel, m.86).

Villarreal B: Zagala; Albert Blázquez, Cristian Galas, Diego Jiménez, Fran García; Edu Ramos, José Ángel (Borja Gómez, m.86), Pablo González (Jonathan Espericueta, m.81), Sergio Marcos; Esteve y Nahuel (Miguel Parrales, m.81).

Gols: 1-0: José Rubio (m.39). 1-1: Mario Ramón en pròpia porta (m.43). 2-1: José Rubio de penal (m.48). 3-1: Antonio Bello (m.57).

Àrbitre: Gabriel Lozano Reina (Comitè Murcià). Va amonestar als locals Mario Ramón, Antonio Navarro, César Jesús, Antonio Bello i David Rangel; i al visitant Borja Gómez.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 34 del Grup 3 de Segona Divisió B, disputat en El Collao.