Derrota davant l’Hannover 96 (3-0)

El Villarreal va caure en el seu tercer partit de la pretemporada en el qual va meréixer molt més

El Villarreal CF va perdre davant l’Hannover 96 en la seua visita a l’Heinz von Heiden Arena d’Hannover, Alemanya. Els grocs van gaudir de grans ocasions tant en la primera part com en la segona per a fer-se amb la victòria, però la immaculada actuació del meta local i la pegada dels seus atacants van dictar sentència en el partit.

El Villarreal va portar el pes del partit des de l’inici i va estar prop de posar-se per davant en l’electrònic durant els primers compassos. En el minut 8 de partit, Gerard Moreno, després de desfer-se d’un defensor rival amb un magnífic moviment amb el cos, penjava a l’àrea una pilota que atacava Étienne Capoue al primer pal i que a prop va estar de convertir-se en el primer gol de la vesprada.

Gerard, un malson per a la defensa rival, va deixar en situació de gol fins a dues ocasions a Andrés Ferrari, que va tornar a gaudir de minuts amb el primer equip fent-ho aquesta vegada com a titular. En la primera no va arribar per molt poc i en la segona només Zieler, porter rival, va evitar el gol de l’uruguaià.

I no sols com a assistent. El davanter català va tindre en les seues botes, a més, la millor oportunitat del Submarí en la primera part després d’estavellar un xut contra el travesser en el minut 30.

El Submarí no va saber aprofitar les seues grans ocasions per a posar-se per davant i l’anava a pagar car. En el minut 44, Schaub amb un potent tret des de dins de l’àrea batia a Filip Jorgensen, que fins llavors havia intervingut amb èxit enfront de les escomeses alemanyes.

Setién va moure la banqueta en l’inici del segon acte i va canviar al complet l’onze.

Ben Brereton, un dels homes de refresc, va tindre una grandíssima ocasió per a igualar el partit en el minut 47. El xilé, després d’una fantàstica passada de Denis Suárez, es plantava només davant Zieler, però el meta alemany negaria de nou el gol als grocs.

El Villarreal volia i mereixia l’empat. En el minut 57, Fabio Blanco, assistit per Ben Brereton, rematava només des del punt de penal una pilota que rebutjava Zieler i que posteriorment buidava en la línia de gol un defensor germànic quan la pilota es colava.

En el minut 73, Terrats gaudiria d’una altra gran oportunitat per als seus amb un tir encreuat amb la seua cama menys hàbil que desviaria lleugerament el porter visitant per a evitar el gol groguet.

En els últims compassos del partit tant Terrats com Ben Brereton gaudirien de noves oportunitats per a retallar diferències, però es van topar de nou amb el porter local. Finalment, l’equip va patir un nou gol de Schaub en els minuts finals. El Villarreal va caure per 3-0 en l’Heinz von Heiden Arena d’Hannover.

Villarreal: Jorgensen; Kiko F., Mandi, Abraham, Pedraza; Parejo, Trigueros, Capoue; Gerard, Mojica i Ferrari. También jugaron en la segunda parte Reina, A. Alti, Hugo Pérez, J. Cuenca, Alberto M., Santi C.V., R. Terrats, Denis Suárez, I. Akhomach, F. Blanco i Brereton Díaz.

Hannover 96: Zieler; Dehm, Ezeh, Börner, Neumann, Köhn; Besuschkow, Christiansen, Schaub; Teuchert i Nielsen.

Gols: 1-0. Min. 44: Schaub. 2-0. Min. 67: Schaub. 3-0. Min. 86: Schaub.

Àrbitre: Robert Schröder (Alemanya).

Incidències: Tercer partit de la pretemporada 2023/24 davant l’Hannover 96 disputat al Heinz von Heiden Arena.