Derrota davant la UD Melilla
||||||

El Villarreal B cau davant el conjunt blavós al Mini Estadi (0-2)

El Villarreal B va perdre davant la UD Melilla en el partit d’anada de la primera ronda del ‘play-off’ d’ascens a Segona Divisió (0-2). El combinat groc, en inferioritat numèrica durant més de mitja hora, va rebre massa càstig en un xoc igualat, en què el conjunt blavós es va mostrar encertat en els últims metres. L’atacant Menudo va ser l’autor de tots dos tants visitants, el primer d’ells des dels onze metres.

La igualtat i el respecte entre els dos equips va imperar durant els primers minuts de l’encontre. El Villarreal B buscava fer-se amb la pilota i donar-li fluïdesa al joc, mentre el conjunt visitant des de ben d’hora va mostrar signes clars de la seua solidesa. Els melillencs esperaven enrere, tractant d’eixir al contraatac.

Al minut 25, el Villarreal va poder obrir el marcador. Una bona paret entre Simón Moreno i Mario González va acabar amb un xut del davanter burgalès davant el porter que no va trobar porteria. Un quart d’hora després, era Simón el que, després d’una gran cavalcada per la dreta, es va internar a l’àrea i, pels pèls, no va connectar amb Mario, que va entrar per rematar a boca de gol. Un parell de trets desviats va generar el quadre rival durant els primers 45 minuts.

Van canviar les tornes en el segon temps i la UD Melilla va saltar al camp amb gran determinació. Dos minuts després de la represa, el quadre visitant va estavellar un cop de al travesser. Va contestar ràpidament el Villarreal amb un xut d’Enric Franquesa des de la frontal i un altre creuat de Mario González, encara que cap va trobar porteria.

Al minut 61, el partit va canviar completament. El col·legiat va assenyalar penal a favor dels visitants i li va mostrar la segona cartolina groga per mans a Carlos Blanco. Menudo va avançar als blavosos des dels onze metres i el Mini Submarí estava obligat a afrontar en inferioritat mitja hora de joc.

Sense sort, el conjunt de Miguel Álvarez ho va seguir intentant, encara que no va trobar la fórmula per posar les taules. Complert el minut 90, Menudo es va aprofitar d’un desajust defensiu per posar el segon al marcador.

El Mini Submarí viatjarà a Melilla el proper cap de setmana (horari per confirmar) a per la remuntada.

Villarreal B: Joan; Andrei, Roger Riera, Carlos Blanco, Quintillà; Iván Martín (Chuca, min. 60), Ramón, Morlanes, Franquesa (Pepe Castaño, min. 64); Mario i Simón (Rubén Mesa, min. 73).

UD Melilla: Dani Barrio; Pepe, Richi, Soufianne, Jilmar; Ruano, Alfonso, Otegui (Queijeiro, min. 73), Héber (Moha Traoré, min. 68); Menudo i Óscar García (Igor Martínez, min. 84).

Gols: 0-1. Min. 63: Menudo (p). 0-2. Min. 90: Menudo.

Àrbitre: Collado López (Col·legi Castellà-manxec). Va amonestar al local Morlanes; així com al visitant Jilmar. Va expulsar al minut 62 al local Carlos Blanco per doble targeta groga.

Incidències: Partit corresponent a l’encontre d’anada de la primera ronda de play-off disputat al Mini Estadi de la Ciutat Esportiva del Villarreal CF davant 3800 espectadors.