Derrota copera (0-1)

El Villarreal Femení perd davant el Sevilla FC en un partit amb polèmica per un gol anul·lat al Submarí

El Villarreal Femení va dir adeu a la Copa de la Reina en els huitens de final. El conjunt de Sara Monforte va perdre per la mínima davant el Sevilla (0-1) en el Mini Estadi en un partit ajustat i amb polèmica per un gol anul·lat a Estefa per fora de joc abans d’aconseguir el minut 10 de partit.

El Submarí va saltar amb les idees clares al terreny de joc i va poder avançar-se en el minut 9, però la col·legiada va anul·lar un gol d’Estefa per un dubtós fora de joc. La decisió arbitral va pesar en les groguetes, que, poc després van encaixar l’únic tant vàlid del matx. Ana Franco va convertir una pilota filtrada per Jessica Martínez en una ràpida transició.

En la segona meitat, les grogues van intentar sense èxit igualar el marcador. El partit a penes va comptar amb ocasions i va acabar decidint-se per la mínima. La nota positiva del partit va ser, sense cap dubte, el retorn als terrenys de joc de Tere Morató, que va entrar en el minut 76 després de nou llargs mesos lluitant per recuperar-se d’una greu lesió de genoll.

El xoc també va deixar el debut de la jove canterana María Tamarit amb el primer equip. El Villarreal Femení visitarà aquest dissabte, a les 16.00h, a l’Atético de Madrid en el CD Alcalá de Henares.

Fitxa tècnica

Villarreal CF: C. Carbonell, Giménez (Tamarit, m. 84), Soldevila, I. Miguélez, Albeta; Nerea (Kanteh, m. 84), Claudia I., M. Llompart, Estefa (Cienfu, m. 67); Belén (Tere, m. 76) i Sheila (Vera Rico, m. 67).

Sevilla FC: Sullastres; Eva Llamas, Almudena, Nicoli (Debora G., m. 87); R. Otermin, Amparito (Nazareth Martín, m. 60), A. Sampedro (Nago C., m. 60), Payne; J. Martínez (Martín-Prieto, m. 70), Cahynova; i Ana Franco (Meseguer, m. 87).

Gols: 0-1. Min. 18: Ana Franco.

Árbitra: Amy Peñalver Pearce (Comité Balear). Va amonestar a les locals Estefa i Nerea.

Incidències: Partit de huitens de final de Copa de la Reina entre el Villarreal CF i el Sevilla FC celebrat en el Mini Estadi de la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza.