Derrota davant el FC Barcelona Femení (5-0)

El conjunt dirigit per Sara Monforte no va poder donar la sorpresa davant l’actual campió de lliga

El Villarreal Femení tenia el difícil repte de mesurar-se al FC Barcelona, que encara no ha regalat cap punt aquesta temporada en la Finetwork Liga F. No obstant això, malgrat tots els seus esforços, les groguetes no van aconseguir donar la sorpresa.

El conjunt dirigit per Sara Monforte va començar colpejant primer, ja que Tere Morató batia la porteria rival en el minut 8 de partit, encara que el gol va quedar anul·lat per fora de joc. Per part seua, el FC Barcelona buscava acostar-se a la porteria sense parar en els seus esforços. Així doncs, un centre lateral de Salma Paralluelo va ser l’origen del primer gol blaugrana. Claudia Pina l’enganxava de cap perquè Oshoala la manara al fons de la xarxa (1-0). Poc abans del descans, Paralluelo marcava en segon tant (2-0) amb un potent tret per l’esquadra.

Cal destacar les dues grans intervencions de la portera grogueta Carmen Carbonell, que van impedir que les culers marxaren al descans amb un major avantatge.

Després del pas pels vestuaris, el FC Barcelona va aconseguir ampliar l’avantatge amb un gol de Graham (3-0), després de regatejar a la portera grogueta. I novament Graham va ser l’encarregada de, en el minut 85 i en el 90, ficar dos tants més per al conjunt català (5-0).

El pròxim partit del Villarreal Femení, corresponent als quarts del final de la Copa de S. M. la Reina, tindrà lloc dijous que ve 9 de març, a les 21.00 hores, davant el Real Madrid en el Mini Estadi de la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza. En relació amb el pròxim partit de la Finetwork Liga F, les groguetes tornaran a jugar en el Mini Estadi el diumenge 12 de març, a les 12.00 hores, davant el Alhama CF ElPozo.

Fitxa tècnica:

FC Barcelona: Paños; Bronze (m. 65, Marta), Paredes, María León (m. 79, Jana), Crnogorcevic; Aitana, Walsh (m. 75, Engen), Patri; Paralluelo, Oshoala (m. 65, Geyse), Pina (m. 65, Graham).

Villarreal Femení: C. Carbonell; Nerea (m. 81, Giménez), Soldevila, Lara Mata, I. Miguélez, Albeta; Pilar García, Cienfu (m. 85, Giménez); M. Llompart (m. 70, Estefa), Kanteh (m. 81, Rueda), Tere (m. 70, Belén).

Gols: 1-0. Min. 21: Oshoala. 2-0. Min. 38: Paralluelo. 3-0. Min. 70: Graham. 4-0. Min. 85: Graham. 5-0. Min. 90: Graham.

Àrbitre: María Eugenia Gil Soriano (Comité Gallec).

Incidències: Partit corresponent a la Jornada 20 de la Finetwork Liga F entre el FC Barcelona i el Villarreal Femení, celebrat en l’estadi Johan Cruyff.