skip to content
Debut amb més experiència en el filial
Debut amb més experiència en el filial

Miguel Álvarez creu que l’equip s’adaptarà millor a aquest nou inici en la categoria de plata

L’entrenador del Villarreal B, Miguel Álvarez, va comparéixer en la roda de premsa prèvia a la primera jornada de LALIGA Hypermotion, en la qual el Mini Submarí s’enfrontarà al Real Zaragoza en l’estadi de la Romareda.

Aquestes són les declaracions del tècnic del Mini Submarí:

Setena temporada en el filial

“Intente ser feliç i ací ho soc. Un objectiu molt clar: gaudeix de la meua professió, intentar ajudar als joves que estan en el B i que el seu somni és anar al futbol professional, encara que ja estem en Segona, gaudir del procés en el camí. Tinc la mateixa il·lusió o més que quan vaig arribar i, el millor de tot, és que vull allargar-ho”.

Pretemporada

“La pretemporada sempre és una mica una mentida. Es tracta de cohesionar el grup, conéixer a la gent, adaptar-nos… La pretemporada realment comença ara, perquè és quan tindrem a tot el grup, ja que molts dels jugadors han hagut d’estar amb el primer equip. La part positiva és que no he pogut comptar amb ells per a fer la pretemporada, però molts jugadors han competit amb jugadors d’un altre nivell. Aqueixa és la millor pretemporada per a ells. Estem contents perquè ens ha permés descobrir xics joves, que continuem tenint una pedrera fenomenal. Ara com ara, molt content amb la plantilla. Si no m’equivoque, de les meues set temporades, és la plantilla més jove amb la qual he comptat. Hi ha molt de sentit de pertinència en el B, molts són de casa i ara volem veure’ls competir”.

Jugadors del B al primer equip

“Si alguna cosa ens ha de donar prestigi al cos tècnic és poder tindre jugadors amb aqueix sentit de pertinència i formar-los perquè puguen arribar al primer equip. Indubtablement, si els bons es van, tu t’afebleixes i aqueixa és la dificultat. Ací en cada partit juguem contra equips molt importants. Nosaltres, independentment d’amb quins jugadors comptem, anirem a competir”.

Filip Jorgensen

“És un jugador amb unes qualitats increïbles i amb un potencial brutal. A la gent de casa, cal donar-li aqueix suport i confiança”.

Real Zaragoza

“Jugarem contra un rival molt important, que ha fet una gran inversió en la plantilla. Serà un partit molt complicat i diferent de la temporada passada. Crec que els jugadors ara tindran més experiència i sabran controlar millor els temps, però serà complicat. Malgrat tot, no ens fixarem en el contrari, sinó que ens hem de fixar en nosaltres, perquè vull el creixement col·lectiu de l’equip i el creixement individual dels jugadors”.

Les claus del partit

“Cal controlar els arreons del Real Zaragoza tant de l’inici com del final del partit. El nostre objectiu és que el cos tècnic no haja d’intervindre tant durant el partit, sinó que siguen els jugadors els que actuen més”.

Andrés Ferrari

“Té un potencial brutal, però hem de veure com s’adapta durant la competició. Ara s’està adaptant a jugar amb dues puntes, per exemple, perquè ell està acostumat a jugar com a únic punta. És un fitxatge que m’encanta, però cal marcar els temps i té molta competència en el seu lloc com són Jorge Pascual, Forés i Diego Collado”.

Per a veure la roda de premsa completa, punxa en el vídeo.

Compartir.