Creixement exponencial
Creixement exponencial

HOYOYO

Miguel Álvarez comparteix “la il·lusió” del Villarreal B per seguir en el camí del triomf

El tècnic del Villarreal B, Miguel Álvarez, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per analitzar la prèvia del partit de Lliga davant la UB Conquense (dissabte, 18.00 hores). El preparador de Jaén s’ha mostrat especialment satisfet pel gran moment que està vivint el Mini Submarí: “Estem molt contents, ja que no és fàcil guanyar tants partits consecutius. Hem accelerat el procés de creixement que esperàvem experimentar. A més, estem competint molt bé a domicili”.

Miguel Álvarez va exalçar la proposta futbolística d’una UB Conquense, que tot i ser un equip recent ascendit, ressalta pel seu bon tracte de la pilota: “És un equip nou a la categoria, però que m’ha sorprès gratament pel futbol valent i associatiu que desplega. Tenen jugadors joves amb molt talent. En qualsevol cas, davant la nostra afició hem de ser capaços de robar-los la pilota, aprofitar les nostres fortaleses, buscar les seues debilitats i fer-los patir”.

Finalment, el tècnic groc va assenyalar com “gratificant” la participació de jugadors del planter com Manu Morlanes o Samu Chukwueze en el primer equip: “És una cosa molt positiva. Són jugadors del B i rendeixen al màxim amb nosaltres. Quan la situació requereix que juguen amb el primer equip, també ho donen tot”.

Per veure les declaracions de Miguel Álvarez a sala de premsa només cal clicar a la pestanya de vídeo situada just baix de la fotografia principal.

Compartir.