Cop de líder (2-1)

HOYOYO

El Juvenil A supera amb suspens al Levante i es distancia al capdamunt de la classificació

Cop d’efecte. El Juvenil A del Villarreal va superar el Levante (2-1) al Mini Estadi i es consolida com a líder del Grup VII de Divisió d’Honor, ampliant la seva renda amb el València (+5), que va caure minuts abans el camp 5 de la Ciutat Esportiva groga davant el CD Roda (1-0). L’equip de Javi Calleja va sumar tres punts molt valuosos gràcies als gols de Millán i d’Iván Martín, aquest últim fregant el temps reglamentari.

El Juvenil A manté la seva condició d’invicte amb un autèntic partidàs entre dos grans equips de Divisió d’Honor. El Levante es presentava al Mini com a tercer classificat i disposat a emportar-se la victòria. No va ser així, a causa del bon fer dels locals.

L’equip groc es va avançar al marcador gràcies a una jugada d’estratègia. La pissarra de Calleja i el seu cos tècnic va funcionar a la perfecció. Fran Álvarez i Iván Martín van executar una falta lateral i Àlex Millán va rematar de cap l’esfèric a la xarxa (m. 24). Una jugada calculada al mil·límetre.

Amb el pas dels minuts, el Levante va anar apropant-se amb més perill a l’àrea rival. El gol de l’empat va arribar al minut 81, just quan Saül va marcar a plaer després d’una gran jugada individual de Carlos per la banda dreta.

Semblava que el Juvenil A se li escapaven dos punts al final del partit, però en aquest moment l’equip va donar el do de pit. El 2-1 definitiu va arribar fregant el temps reglamentari. Una mortífera contra llançada per Leandro va acabar als peus de Mou, que gentilment va cedir l’esfèric perquè Iván Marín anotés. Letal. El proper rival del Juvenil A serà l’Elx fora de casa.

Juvenil A del Villarreal: Josele; Trápaga, Jairo, Joan, Edu (Vicent Abaso, m. 66); Iván Martín, Lozano, Fran Álvarez (Andi, m. 74), Jack (Leandro, m. 57); Vila (Mou, m. 83) i Millán.

Juvenil A del Levante: Carles; Bisbal, Iborra (Ferran, m. 74), Vicent, Cuxart; Loren, Carlos (Christian, m. 85), Adrián, Javi Muñoz (Guido, m. 77); Valls (Saúl, m. 69) i Iván.

Gols: 1-0. Min. 24: Millán. 1-1. Min. 81: Saúl. 2-1. Min. 88: Iván Martín.

Àrbitre: Rodríguez Rodrigo. Groga als locals Jairo i Joan; així com al visitant Carles.

Camp: Mini Estadi.