skip to content
Confirmats els participants de Groc Talent IV
Confirmats els participants de Groc Talent IV

El concurs musical del Villarreal se celebrarà en les prèvies de lliga en l’Estadio de la Cerámica

Torna Groc Talent. El concurs musical del Villarreal, en col·laboració amb el SanSan Festival, ha confirmat el seu llistat de participants per a la quarta edició, que se celebrarà al llarg de la present temporada.

Esta nova edició comptarà amb sis bandes i artistes. Diversos Sevas, Missing, Pasqual Riera, Rebelodic Originals, Generació Z i Suport Vital Band seran els grups que, amb les seues actuacions, amenitzaran les prèvies dels duels de lliga del Villarreal en l’Estadio de la Cerámica.

El concurs musical iniciarà el pròxim 26 de novembre amb l’actuació de la primera banda, Diversos Sevas, que tocarà a les 12.30 hores en la Fan Zone (horari ja confirmat). En les pròximes jornades, celebraran els seus concerts la resta de participants.

Els aficionats, a partir del dilluns següent a l’actuació (a partir de les 12.00h), podran valorar les interpretacions a través de la web del club. I els tres participants que aconseguisquen major puntuació, trauran el seu bitllet per a la gran final. Esta ineludible cita tindrà lloc el 17 de març abans del derbi davant el Valencia CF.

Groc Talent, emmarcat en el programa Endavant Cultura del Villarreal CF, guarda el propòsit de donar a conéixer i impulsar el talent musical de la província de Castelló. Així, i gràcies a l’acord amb el SanSan Festival, el guanyador del certamen té la històrica oportunitat de formar part del cartell d’este prestigiós festival i actuar davant milers de persones.

Les dates de les diferents actuacions són les següents (dia exacte i hora subjectes a la designació d’horaris de LALIGA):

•             J14. Villarreal-Osasuna (26 de novembre): Diversos Sevas

•             J16. Villarreal-Real Sociedad (10 de decembre): Missing

•             J21. Villarreal-Mallorca (21 de gener): Pasqual Riera

•             J23. Villarreal-Cádiz (4 de febrer): Generación Z

•             J25. Villarreal-Getafe (18 de febrer): Rebelodic Originals

•             J27. Villarreal-Granada (3 de març): Soporte Vital Band

•             J29. Villarreal-Valencia (17 de març): Gran final

Compartir.