Coneix a Akale amb Cantera Grogueta
Coneix a Akale amb Cantera Grogueta
VILLARREAL CF

L’atacant nord-americà, protagonista en el programa de televisió (19.00 hores)

El programa Cantera Grogueta tornarà a ser protagonista aquesta vesprada en Televisió de Castellón Mediterrneo. A les 19.00 hores arrancarà el programa de televisió dedicat al futbol base groc. Com convidat especial estarà l’atacant estadounidese del Villarreal C, Mukwelle Akale, que analitzarà l’actualitat del club i explicarà la seua història personal. Fa tres temporades que va arribar al club procedent del Minnesota Thunder i ja està totalment integrat.

Els seguidors groguets també podran veure els resums dels partits del Villarreal B, Villarreal C i Juvenil A en la passada jornada. A més, els espectadors podran gaudir d’un reportatge dedicat al lliurament del premi Jugadora Cinc Estreles a María Ortells, àlies ‘Marieta’, com la millor futbolista del Femení A en la primera volta de la Lliga. A més, en el programa es podrà veure un nou lliurament de el ‘Desafiament de la Cantera Grogueta’, en el qual Luis Hernáiz, del Juvenil A, intentarà superar el rècord de Leandro Eluney, que va aconseguir 500 punts en el remodelat repte televisiu.

Finalment, cal assenyalar que el pròxim ‘Partit de la Cantera Grogueta’ serà l’apassionant derbi que enfrontarà al Villarreal C i al CD Castelló en el Mini Estadi (diumenge, 12.00 hores). El partit es podrà veure en directe a través de Villarreal CF Live i Televisió de Castellón Mediterráneo. Mitja hora abans del duel, a les 11.30 hores, es podrà gaudir de la millor prèvia del partit.

Compartir.