Compra ja les teues entrades per al FIB!
Compra ja les teues entrades per al FIB!
HOYOYO||||

Els abonats del Villarreal CF 17-18 poden beneficiar-se d’un preu especial aquesta setmana

Si ja tens el teu abonament del Villarreal CF per a aquesta temporada 17-18, estàs d’enhorabona. No només perquè vas a gaudir del millor futbol a l’Estadi de la Ceràmica, sinó perquè a més ja et pots beneficiar d’un important descompte en la pròxima edició del Festival Internacional de Benicàssim (FIB) que se celebrarà del 13 al 16 de juliol.

Els abonats del Villarreal CF de la temporada 2017-18 poden beneficiar-se, per segon any consecutiu, d’un impressionant descompte en l’Entrada de 4 Dies (sense càmping) del FIB per tan sols 120 euros + despeses de gestió. La promoció és limitada o fins a esgotar existències i només estarà disponible durant aquesta setmana (del 19 al 26 de juny). La gestió es pot realitzar únicament en línia, a través del següent enllaç: Entrades FIB Abonats Villarreal CF

Les entrades només seran vàlides quan siguen presentades a taquilla (canvi de polseres) conjuntament amb DNI i carnet actiu del Villarreal CF de la temporada 2017-2018. Si no ho, el client haurà de pagar a la taquilla la diferència en preu.

El FIB, un col·laborador de luxe per Endavant Cultura

El Festival Internacional de Benicàssim (FIB), que se celebra a la localitat costanera de la Plana des de fa més de dues dècades, és un dels més prestigiosos a nivell europeu i va ser el primer esdeveniment que es va integrar a la marca Endavant Cultura del club groc. Endavant Cultura naix amb el clar objectiu de promocionar aspectes de la vida cultural tant de la província de Castelló com a l’entorn del Submarí. Així, el club porta a terme accions que impulsen i complementen tant l’oci com l’esport entre els ciutadans.

Gaudeix del FIB amb el Villarreal CF!

Compartir.