Competir i créixer
Competir i créixer
||||||

Quique Setién i Yeremy Pi asseguren que el Villarreal buscarà la victòria en Poznan

L’entrenador del Villarreal CF, Quique Setién, i l’atacant canari del Submarí, Yeremy Pino, han assegurat aquesta vesprada a Polònia que els grocs aniran per la victòria davant el Lech Poznan en l’últim partit de la Fase de Grups de la UEFA Conference League (dijous, 21.00 hores), més enllà que l’equip ja estiga classificat com primer de grup.

Quique Setién: “Posarem intensitat per a créixer”

“Nosaltres posarem intensitat. Aquest partit és per a nosaltres molt important i ens ajudarà a créixer en les coses que volem. Tenim poc temps abans de l’aturada. Però això és un examen que més que el resultat que és important pel prestigi del club i ha de mantindre és prestigi. Posarem tot per a traure el partit avant”.

Temps necessari

“Hi ha una cosa emocional en un equip que va bé i això provoca un xoc. És habitual que es canvien quan van malament les coses i després arriba un tècnic que vol i demana coses diferents i es necessita un temps. Hi ha molts canvis i veig una predisposició bona però falta treballe i temps i un procés d’assimilació”.

Satisfacció

“Estic content amb el que he vist. A Bilbao vam fer 40 minuts molt bons i en la segona part vam baixar perquè ens vam enfrontar a un dels equips més intensos de la Lliga. És normal que nosaltres demanem unes coses diferents a les d’abans i es necessite una adaptació a una manera diferent de jugar. A penes tenim temps per a treballar, jugant un partit cada tres dies i ara ve l’aturada i espere que puguem treballar amb el grup més temps”.

Yeremy: “Estem assimilant la idea del míster”

“Hem d’agafar els matisos que ens demana el míster a pesar que tenim els deures fet ja”.

Complicat xoc en l’anada

“Sí, van començar guanyant i ens ho van posar molt difícil. Es van avançar en el marcador i va ser complicat donar-li la volta al partit. Al final va marcar Coquelin i vam poder guanyar el partit. A Europa tots els partits són difícils”.

Obligació del rival

“Pensem en nosaltres i que el partit siga complicat ens pot ajudar a competir i per a adaptar-nos al joc que estem fent amb Quique”.

Adaptació personal

“Intent adaptar-me al que em diu el míster i si em posa de migcampista, perquè jugaré en aqueixa posició. Espere millorar amb la seua ajuda, no tinc un altre objectiu”.

Compartir.