Comença la segona fase de la Campanya d’Abonaments
Comença la segona fase de la Campanya d’Abonaments

VILLARREAL CF

Els aficionats grocs poden abonar o canviar la seva ubicació a l’Estadi de la Ceràmica

 

Ja ha començat la segona fase de la Campanya d’Abonaments #CorGroguet 17-18 baix una gran expectació. Els aficionats ja poden canviar la seua ubicació dins de l’Estadi de la Ceràmica o donar-se d’alta com a nous abonats del Submarí a tres punts de venda diferents. En aquesta temporada, el club seguirà apostant per premiar l’assistència dels seus abonats als partits a l’Estadi de la Ceràmica. Tens el ‘Cor Groguet’? ¡Demostra-ho!

Punts de venda i renovació

 • Botiga Oficial del Villarreal CF situada a l’Estadi de la Ceràmica. Horari: de dilluns a divendres de 10.00 a 20.00 hores. Dissabte de 10.00 a 13.00 hores.
 • Botiga Oficial del Villarreal CF situada a la Plaça de la Vila. Horari: de dilluns a dissabte de 10.00 a 13.45 i de 17.00 a 20.00 hores.
 • Oficines TAU Castelló a Pavelló Ciutat de Castelló: De dilluns a divendres de 17.00 a 20.30 hores.

A la 2014-2015 el Villarreal CF va decidir apostar per fomentar la fidelitat i començar a premiar l’assistència a l’estadi, dins de la iniciativa ‘Very Yellow People’. Des de llavors, hem incrementat notablement l’afluència a l’estadi en tres temporades i, per això, el club va continuar amb aquesta política. Aquests són els punts més destacats de la Campanya d’Abonaments 2017-2018, ‘Cor Groguet’:

 • En tres temporades, hem passat del 43% al 80% d’abonats VYP.
 • En tres temporades, hem millorat l’afluència a l’estadi en 2.300 assistents més de mitjana en cada partit.
 • Pujarem els preus dels abonaments, però els VYP seguiran pagant el mateix per el seu passe.
 • Els que s’hagen perdut fins a 3 partits, seran VYP OR; i els que no hagen vingut a un màxim de 6 encontres, seran ARGENT. Dels 19.072 abonats de la temporada passada, 15.257 van ser VYP i seguiran pagant el mateix per el seu passe.
 • Els VYP podran seguir gaudint del millor futbol al millor preu, ja que podran gaudir de les tres competicions des dels 90 euros a l’any.
 • El club es compromet a mantenir el preu dels abonaments als VYP les dues properes temporades (2017-2018 i 2018-2019), sempre que s’aconseguisca l’assistència mínima per entrar en aquesta categoria.
 • Amb aquesta política, la diferència de l’abonament general a l’abonament VYP anirà augmentant progressivament en els propers anys.
 • El carnet inclou tots els partits de LaLiga, la Fase de Grups de l’Europa League, fins a vuitens de final de la Copa del Rei i els partits dels filials a Segona B i Tercera Divisió a la Ciutat Esportiva.
 • Els que s’hagen perdut fins a 4 partits durant la temporada, també tindran accés als eventuals partits no inclosos en l’abonament.
 • Amb les obres a l’Estadi de la Ceràmica, una de les novetats serà la ‘Súper Tribuna’.
 • El club ha crescut a la província: la temporada passada hi va haver 849 altes noves fora de la localitat de Vila-real.
 • Naix el ‘Yellow Club’, un programa d’avantatges i beneficis per als abonats de diferents empreses col·laboradores.
 • Seient personalitzat. Els abonats que hagen tingut una assistència perfecta tindran la seua placa personalitzada al seient de l’Estadi de la Ceràmica.
 • Abonament inclòs del TAU Castelló. Sent abonat del Villarreal, podràs demanar el teu passe de temporada per veure el millor bàsquet de la província.
 • El Villarreal assumirà el subsidi de 30 euros a jubilats i pensionistes, que fins ara donava l’Ajuntament de Vila-real als seus veïns, i ho estendrà a tots els abonats d’aquesta categoria.
 • Per novè any consecutiu, es continuarà amb la renovació gratuïta als aturats.
 • El club oferirà facilitats en el pagament de l’abonament amb 9 mesos sense interessos, a través de Caixabank.
 • El preu de l’abonament del pàrquing per a tota la temporada serà de 75 euros.

Abonament Very Yellow People (Or i Argent)

Igual que la passada campanya, premiarem l’assistència a l’Estadi de la Ceràmica i, si eres un Very Yellow People, seguiràs gaudint del mateix descompte en el carnet. Dels partits oficials que estaven inclosos en la 2016/2017, els abonats que s’hagen perdut fins a tres xocs seran VYP Or i els que no hagen vingut a un màxim de sis, seran VYP Plata. Tots aquests abonats, tant els VYP Or com els VYP Plata pagaran la mateixa tarifa que en la temporada 2016/2017.

 • Premis per blocs: Establirem incentius per assistència a trams de 4 partits. Els abonats que acudiu a tots els partits de cada bloc entrareu en els sortejos de viatges amb l’equip, entrades VIP, samarretes signades, etc.
 • Descomptes a la botiga oficial: Els abonats VYP Or tindreu un 10% de descompte a la botiga oficial del Villarreal CF presentant l’Abonament Or i el DNI (no acumulable a altres ofertes).
 • Seient personalitzat: Els abonats que hagueu assistit a tots els partits de la temporada 2016/2017 tindreu una placa amb el vostre nom en la vostra butaca de l’Estadi de la Ceràmica.

Els partits inclosos en l’abonament

L’abonament inclourà tots els partits de Lliga, Fase de Grups de la UEFA Europa League, fins als vuitens de final de la Copa del Rei i tots els encontres que disputen al Mini Estadi el Villarreal B a Segona Divisió B i el Villarreal C en Tercera Divisió.

A més, cal destacar que si el Villarreal segueix avançant en competició europea o en Copa del Rei i has fallat a menys de quatre partits també podràs entrar gratuïtament a l’estadi amb el teu abonament de temporada. Els abonats de Tribuna Central Baixa i Súper Tribuna tenen inclosos en l’abonament tots els partits de competicions oficials.

Una ‘Súper Tribuna’ a l’Estadi de la Ceràmica

En la seua constant aposta per l’evolució i adaptació als nous temps, el club crearà per a la temporada 2017-2018 la SÚPER TRIBUNA. Una nova zona dotada amb totes les comoditats per viure els partits del Villarreal CF des d’una perspectiva espectacular. A més de confortables butaques i televisió a la zona exterior, la SÚPER TRIBUNA disposarà a la seua zona interior de servei de càtering i una àmplia vidriera que permetrà una nova visió de l’espectacle futbolístic.

Els abonats del Villarreal CF. en la temporada 2016-2017 que vulguen canviar la seua ubicació a aquesta nova zona pagaran un preu màxim de 1.250 € (veure a la taula de preus les tarifes Or i Plata). Per als nous abonats de la temporada 2017-2018, el preu és de 1.600 €. A la 2018/2019 no s’aplicaran els descomptes VYP Or i VYP Plata en aquesta nova zona, el preu serà unificat per a tots els abonats de Súper Tribuna. El club donarà als abonats afectats per les obres les millors alternatives per compensar el possible greuge causat.

Naix el Yellow Club

Aquesta temporada anem a apostar fort perquè pugueu gaudir de més avantatges per ser groguets amb la creació del Yellow Club, un club d’empreses col·laboradores associades que anirà creixent al llarg de la temporada, del que els abonats grocs podran gaudir d’innombrables avantatges i beneficis. Consulteu periòdicament l’apartat Yellow Club del web oficial per estar al dia de tots els beneficis: abonaments gratuïts del TAU Castelló, descomptes en benzineres BP, promoció molt especial a PortAventura, descomptes en els festivals FIB i Sansan Festival …

Un Audi per a tota la temporada

De la mà d’Audi Marzá, el Villarreal CF sortejarà el gaudi d’un fantàstic Audi durant temporada 2017-2018 entre tots els aficionats que obtingan el pase d’abonat durant el primer termini de la campanya d’abonaments (del 12 de juny al 7 de juliol ), entrant en el sorteig tant renovacions com noves altes.

Per si fos poc, el guanyador del sorteig comptarà amb una plaça d’aparcament reservada als voltants de l’Estadi de la Ceràmica i disposarà de dues entrades gratuïtes per a tots els partits de la lliga que el Submarí dispute a domicili. Una experiència única per gaudir de les fabuloses prestacions d’un Audi i per estar més a prop que mai del Villarreal CF al llarg de tota la temporada.

Continua la campanya per a desocupats

Aquesta serà la novena temporada que el Villarreal CF renova gratuïtament les passades als abonats que es troben en situació d’atur. El primer any d’atur a la renovació de l’abonament serà totalment gratuït, al segon es pagarà un 33% i al tercer un 66%.

Gaudeix de descomptes al FIB i al Sansan Festival de Benicàssim

Els abonats 2017-2018 del Villarreal CF tindreu preus especials en els abonaments de quatre dies al Festival Internacional de Benicàssim (FIB) i del Sansan Festival que se celebraran aquesta temporada.

Els abonats de la temporada 2017/2018 podran beneficiar-se, per segon any consecutiu, d’un impressionant descompte en l’Entrada de 4 Dies (sense càmping) del FIB per tan sols 120 euros + despeses de gestió. La promoció és limitada o fins a esgotar existències i estarà disponible del 19 al 26 de juny.

Subsidi per a abonats jubilats i pensionistes

El Villarreal CF ha decidit assumir de forma íntegra l’import del subsidi que l’Ajuntament de Vila-real oferia als abonats jubilats i pensionistes de la localitat i que ascendia a 30 euros per abonament, de manera que ara serà el club el que realitze aquest descompte. A més, el club també ha decidit fer extensible aquest descompte a tots els abonats jubilats i pensionistes. El descompte de 30 euros s’aplicarà directament a l’hora de retirar l’abonament, de manera que cada jubilat o pensionista haurà d’acreditar la seua condició en el moment de retirar el seu passe. A més, aquesta iniciativa cobreix tant renovacions com noves altes.

Els preus dels abonaments per aquesta temporada 2017-2018 són els següents:

PRECIOSABONOS

Les zones de l’Estadi de la Ceràmica en la qual pots treure’t l’abonament per a la temporada 2017-2018 són les següents:

07.06.17.ESTADIOWEB

 

Descarrega’t el díptic amb tota la informació de la campanya d’abonaments mitjançant l’arxiu adjunt a aquesta notícia.

Díptico Abonos 2017-2018

Compartir.