Com es fitxa els cracs del futbol base?
Com es fitxa els cracs del futbol base?

VILLARREAL CF

Marcos Merino i Andrés Pardo, de la Secretaria Tècnica, protagonistes del programa Cantera Grogueta

El programa Cantera Grogueta, dedicat al futbol base groc, s’emetrà aquesta vesprada a Televisión de Castellón Mediterráneo (20.00 hores). Els protagonistes principals d’aquesta setmana seran els membres de la Secretaria Tècnica del futbol base del Villarreal CF, Andrés Pardo i Marcos Merino, que detallaran com es realitzen els fitxatges dels joves talents de la Cantera Grogueta i també analitzaran l’actualitat del club.

A més, el programa Cantera Grogueta comptarà amb els resums dels tres principals equips del futbol base groc. El Villarreal B va empatar davant el CD Alcoyano (1-1), el Villarreal C va perdre a última hora davant el CD Eldense (0-1) i el Juvenil A va vèncer al Torre Pacheco a Divisió d’Honor (3-0). Per si fos poc, l’espai oferirà als aficionats un divertit reportatge dedicat als futbolistes del Juvenil B, que aquesta temporada està dirigit per Raúl Tena.

Per si fos poc, Pedrera Grogueta comptarà amb una prèvia del partit Villarreal B-UE Cornellà, que es podrà veure en directe el proper diumenge a Televisión de Castellón Mediterráneo i en la multiplataforma Villarreal CF Live.

El programa arrencarà avui a les 20.00 hores a Televisión de Castellón Mediterraneo. Amb aquesta, Cantera Grogueta ja suma tres temporades emetent-se en exclusiva en aquest canal de televisió castellonenca. A partir de dijous, el programa estarà disponible a la web oficial del club i al canal YouTube del Vila-real CF.

Compartir.