skip to content
Centenari Groguet
Centenari Groguet
||||||

El Villarreal CF celebrarà els seus 100 anys des de començaments de 2023, coincidint amb el seu retorn a l’Estadi de la Ceràmica

El Villarreal CF començarà a celebrar el centenari del club amb el començament de l’any 2023, quan compleix els seus 100 anys d’història, coincidint amb el seu retorn a l’Estadi de la Ceràmica. L’entitat vol celebrar-ho en gran a casa amb la seua afició i, per això, està organitzant diferents activitats que es duran a terme durant tota la temporada i que es donaran a conéixer en l’acte d’inauguració del centenari, el dilluns 19 de desembre, a les 19.23 hores -complicitat a l’any de fundació-, a l’Auditori de Vila-real. Aquest esdeveniment s’emetrà en directe a través dels diferents mitjans oficials del club i estarà obert a l’afició (ja es donarà la informació corresponent per a la recollida d’entrades).

D’aquesta manera, en aquest primer espectacle que servirà com el tret oficial al centenari, el Villarreal CF donarà a conéixer tot el calendari d’esdeveniments i activacions que arrancaran després de l’aturada del Mundial de Catar en el primer partit que es disputarà en l’Estadi de la Ceràmica, contra el València CF en els últims dies de desembre -mancant la confirmació oficial de la data-, corresponent a la jornada 15 de LaLiga Santander 2022-23.

Així mateix, una de les iniciatives que té programades el club per a la celebració del centenari és la preparació de diferents reportatges audiovisuals històrics amb les fites més importants i destacats, que començarà a emetre en els seus mitjans oficials des d’ara per a anar calfant motors… Cada vegada falta menys, el compte arrere ja ha començat! Ens veiem prompte en l’Estadi de la Ceràmica. Endavant!

#CentenariGroguet

Compartir.