Cedrés s’uneix al repte dels 1.000 punts
Cedrés s’uneix al repte dels 1.000 punts

VILLARREAL CF

El migcampista canari del Villarreal B intentarà superar el rècord de Luis Hernáiz

El migcampista del Villarreal B Cristian Cedrés posa a prova la seua punteria amb el ‘Desafiament dels 1.000 punts’. L’hàbil futbolista canari intentarà superar el registre del seu company del Juvenil A Luis Hernáiz, que ostenta el rècord en signar 550 punts al remodelat repte televisiu.

Aquesta temporada, els jugadors del planter es sotmeten a un divertit repte per punts de forma individual ideat pel programa de televisió Cantera Grogueta. La màxima puntuació és de 1.000 punts, ja que són 10 llançaments (cinc d’ells des del punts de penal i els altres cinc des de la frontal de l’àrea).

Els llançaments que entren per l’esquadra valen 100 punts, mentre que els que entren al costat de la base del pal comptabilitzaran amb 50 punts. D’acord vaja passant la temporada s’anirà actualitzant la classificació per descobrir quin jugador del futbol base groc ha sumat més punts en el ‘Desafiament dels 1.000 punts’.

El sisè jugador del planter a acceptar el repte ha estat el migcampista del Villarreal B Cedrés. Hi haurà superat el rècord de 550 punts establert fins a la data en la #CanteraGrogueta? Per saber-ho només cal punxar en la pestanya de vídeo situada just sota de la foto principal.

Compartir.