Cantera Grogueta torna amb un programa especial
Cantera Grogueta torna amb un programa especial
VILLARREAL CF

El programa dedicat al futbol base s’emet aquesta vesprada a Televisión de Castellón Mediterráneo (19h)

El programa Cantera Grogueta, dedicat al futbol base groc, torna aquesta vesprada amb un espai renovat i carregat d’anècdotes. El protagonista principal d’aquest primer lliurament de la nova temporada serà l’encarregat del material de tota la Cantera Grogueta, Juanjo Vílez, que explicarà la seua història personal des de la seua arribada al club fa set anys.

A més, de les divertides anècdotes, el programa Cantera Grogueta comptarà amb els resums dels tres principals equips del futbol base groc. El Vilarreal B va empatar davant la UE Llagostera (0-0), el Vilarreal C va guanyar al CD Roda (1-0) i el Juvenil A va igualar també contra el CD Roda en Divisió d’Honor (2-2). Per si no fos poc, l’espai oferirà als seguidors un divertit reportatge dedicat als futbolistes del Juvenil A, que aquesta temporada està dirigit per Javi Prats.

El programa arrancarà hui a les 19.00 hores en Televisión de Castellón Mediterráneo. Amb aquesta, Cantera Grogueta ja suma tres temporades emetent-se en exclusiva en aquest canal de televisió castellonenca.

A partir del dijous, el programa estarà disponible en la web oficial del club i en el canal YouTube del Vilarreal CF.

Compartir.