skip to content
Cantera Grogueta et presenta als futurs ‘cracs’
Cantera Grogueta et presenta als futurs ‘cracs’

VILLARREAL CF

El programa s’emet aquesta vesprada a Televisión de Castellón Mediterráneo (19.00 hores)

El programa Cantera Grogueta analitza aquesta vesprada tota l’actualitat del futbol base del Submarí i també comptarà amb reportatges exclusius en un programa que arrencarà a les 19.00 hores a Televisión de Castellón Mediterráneo.

El programa oferirà els resums dels partits dels partits disputats pel Villarreal B i el Juvenil A. A més, els aficionats podran veure la prèvia del Villarreal B-Hèrcules, que serà el ‘Partit de la Cantera Grogueta’ que es retransmetrà en directe a Televisión de Castellón Mediterráneo i Villarreal CF Live aquest proper diumenge (12.00 hores).

Per si fos poc, els espectadors també podran veure una nova entrega del ‘Desafiament de la Cantera Grogueta’ en què els futbolistes del futbol base groc participen en un concurs per trobar el millor llançador de faltes. En aquesta ocasió accepten el repte dels jugadors del Cadet A Comeras i Jabato, que intentaran superar el rècord de Chuca (Juvenil A) amb set gols per l’escaire en deu llançaments.

A l’espai reservat als clubs convinguts en Endavant Futbol Provincial serà protagonista l’Esportiu Vila-real. Com a convidat estrella al programa estarà el Responsable de Relacions Institucionals del Villarreal CF, Tino Traver, que analitzarà tots els detalls de l’actualitat de la Cantera Grogueta, explicarà la seva experiència dins del club i recordarà com va ser el conveni signat amb el CD Roda.

Compartir.