Campions groguets!
EIDAN RUBIO

Espanya Sub-19 es porta la Copa de l’Atlàntic amb els canteranos Morlanes i Iván Martín

Victoria! Els canteranos del Villarreal, Iván Martín i Manu Morlanes, van tornar a brillar amb la Selecció Espanyola Sub-19 en la victòria davant Japó (2-0) que permet al combinat alçar-se amb el títol de la Copa de l’Atlàntic. Mentre que Morlanes va disputar tot el partit, Iván Martín va saltar a la gespa en el segon temps i, a dos minuts del final, va anotar el segon tant d’Espanya després de rebre un baló de Jordi Mboula.

Espanya, que necessitava guanyar, va eixir a per totes davant els asiàtics, als quals li bastava un empat per a portar-se el títol. Els de Luis de la Fuente, malgrat el seu domini van haver d’esperar fins al minut 60 per a posar-se per davant amb gol de Miguel de la Fuente, al que va seguir el tant d’Iván Martín en el 88.

Els resultats de la Seleccion Espanyola Sub-19 durant el torneig han sigut els següents: