¡Campions del COTIF!

COTIF

Els jugadors Pepe Castaño i Fonda aixequen el títol amb Espanya després d’imposar-se a Argentina (3-1)

La Selecció Espanyola Sub-20, en la que estan els jugadors de la Cantera Grogueta Pepe Castaño i David Fondarella, es va proclamar ahir campiona del COTIF després d’imposar-se a Argentina (3-1). El defensa central Pepe Castaño va ser titular i va jugar quasi tot el encontre rendint a un excel·lent nivell, mentres que esta vegada Fonda va botar al terreny de joc en la segona mitat del partit.

La Selecció Argentina es va avançar en el primer temps, però la Rojita va mostrar el seu coratge per a intentar empatar el partit. Després del descans Luis de la Fuente, va realitzar diversos canvis per a intentar revolucionar el partit. En l’última jugada, a només un minut del final, Jordan va empatar i va forçar la pròrroga.

En el temps extra, Argentina va mostrar les seues armes i va tindre diverses ocasions per a avançar-se novament en el marcador, però encara així la que va acabar per materialitzar les ocasions va ser Espanya. Primer de la mà de Joel Rodríguez i després la sentència la va firmar Buñuel perquè la Selecció Espanyola es proclamara campiona del COTIF novament tres anys després.

Fitxa Tècnica:

Espanya: Álvaro Fernández, Cucarella, Álex Martín, Castaño, Rubén, Fran Navarro, Óscar, Puado, Pepelu, Peru i Ávila.

També van jugar: Fonda, Sánchez, Fran García, Joel, Jordan, Genaro, Pedro i Buñuel.

Argentina: Cambeses, Zalazar, Rojas, Di Lorenzo, Mansilla, Lautaro Martínez, Vadalá, Nani, Ojeda, Lattanzio i Moyano.

També van jugar: Conechny, Argañaraz, González i Del Castillo.

Gols: 0-1. Min. 34: Lautaro Martínez. 1-1. Min. 79: Jordan. 2-1. Min. 86: Joel Rodríguez. 3-1. Min. 100: Buñuel.