Bona actuacióno de l’Aleví A a Perú
Bona actuacióno de l’Aleví A a Perú
LFP

Els grocs acaben primers de grup, però cauen contra el Barça en quarts de final

Després de la primera jornada de competició del XXI Torneo Blue BBVA que organitza la LFP i la Fundación El Larguero, en la qual l’Aleví A de el Villarreal va aconseguir una victòria i un empat que li permetia afrontar el segon dia com a líder del grup D, en la segona jornada els grocs van mantenir el liderat del grup, gràcies a dues victòries contra Granada i Valladolid.

El primer obstàcle de la jornada del dilluns va ser el Granada. L’Aleví A en un partit molt seriós va aconseguir superar als andalusos per la mínima (1-0) i afrontar l’últim partit amb la classificació pràcticament certificada. Tan sol restava el partit contra el Valladolid i l’equipo de la Plana no es va deixar sorprendre i va superar als val·lisoletans per 2-1, resultat que va servir al Submarí per a acabar líder del grup D, per davant de l’Atlético de Madrid que també va accedir a la ronda eliminatòria.

Com a campió del grup D, l’Aleví A havia d’enfrontar-se al segon classificat del grup C, el Barcelona, que va acabar la fase regular per darrere del Sevilla que va liderar el tercer grup. Els grocs no van poder amb el conjunt català (3-0) i es van acomiadar de la competició en quarts de final, després d’haver realitzat una gran fase de grups, en la qual no van perdre cap partit.

Compartir.