Bon punt a Tenerife (1-1)

El gol de Fatou Kanteh li va valdre a les grogues per a tornar a puntuar davant un dur rival com el Costa Adeje Tenerife

El Villarreal Femení, que contínua sense conéixer la derrota des del passat 27 de gener, tornava a competir en Liga F davant un dur rival com el Costa Adeje Tenerife (amb un balanç de dos empats i tres derrotes en els seus últims cinc partits), i ho va fer sumant un nou i important punt.

En la primera part, a penes corria el minut 11 de joc quan el conjunt de Tenerife es va quedar amb tan sols 10 jugadores. La seua portera Noelia Ramos va ser expulsada, amb roja directa, per emportar-se per davant a Claudia Iglesias. Així doncs, Estella havia d’abandonar el terreny de joc perquè Cheza poguera defensar la porteria. No obstant això, les groguetes no van poder traure partit d’aquest succés, perquè Fatou Kanteh va errar el llançament des del punt de penal.

De fet, el conjunt local va semblar agafar força i va gaudir de diverses ocasions de perill encapçalades per Koko Ange, encara que sense punteria. Al final, el primer gol del partit va caure per a les grogues gràcies a un bon xut de Fatou Kanteh (m. 31, 0-1). No obstant això, l’alegria no va durar massa per a les de Sara Monforte que van veure com Clau Blanco aconseguia enganxar una pilota per a enviar-lo al fons de la xarxa i igualar el partit abans del descans (m. 39, 1-1). L’última la va tindre Kayla McKenna, que s’havia quedat pràcticament sola davant de Cheza, però no va poder enganxar l’esfèric.

L’inici de la segona part va ser molt treball, amb bastant incertesa en les accions, tant del conjunt local com del visitant. A poc a poc el que va anar reaccionant va ser el Costa Adeje Tenerife, creant ocasions de gol molt clares en les quals només va faltar la punteria. De fet, en el 64’ es va anul·lar un gol a Koko Ange per fora de joc i, posteriorment, Bel Beltrán va estavellar el va belar en el travesser.

El pròxim partit del Villarreal Femení serà el dissabte 16 de març, a partir de les 12.00 hores, en el Mini Estadi de la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza.