Benvinguda als xiquets del Projecte Wanda 2015
Benvinguda als xiquets del Projecte Wanda 2015
VILLARREAL CF

Onze joves promeses arriben a Vila-real per a incorporar-se a les files del Submarí

El tercer grup de futbolistes del Projecte Wanda ha iniciat en la Ciutat Esportiva el projecte de formació que el Villarreal CF manté amb l’empresa xinesa des de fa quasi quatre anys. El grup d’onze xiquets d’entre 12 i 14 anys se sumaran als dinou futbolistes de les dues convocatòries anteriors (2013 i 2014) amb l’objectiu de fer-los créixer com a futbolistes.

Durant les pròximes tres temporades, el grup s’integrarà completament en l’estructura del club en entrenaments, classes, formació i competicions, al costat de la resta de futbolistes de la residència de futbol base de les instal·lacions de Miralcamp en la qual conviuen més d’un centenar de joves promeses. D’aquesta manera, aquesta temporada seran 30 els futbolistes xinesos del Projecte Wanda els que es formaran en la pedrera del Villarreal CF.

Els dinou xiquets de les convocatòries 2013 i 2014 prosseguiran amb el seu procés d’immersió i conviuran dia a dia amb famílies de Villarreal, mentre que els nous passaran a ocupar el seu lloc en la residència de Miralcamp. No obstant açò, els joves talents seguiran treballant com fins ara tant en els seus entrenaments com en els seus estudis.

El Projecte Wanda

Al desembre de 2010, el Villarreal va subscriure un conveni de col·laboració amb el grup Dalian Wanda Group Corporation Ltd., en coordinació amb el govern central xinès i el Ministeri d’Esports, pel qual el Submarí participa activament en el procés de transformació del futbol xinés.

Per a entendre l’acord, és necessari destacar que existeix un interès d’Estat per part de Xina per potenciar el futbol dins del país i de situar-ho en el lloc que mereix. En futbol, Espanya és un país admirat per a Xina i sinònim de qualitat. Així, i amb la finalitat de fer créixer el futbol base xinés, el grup Wanda va encarregar a GreatGate-Zertior el desenvolupament d’un projecte de millora dels joves talents futbolístics xinesos, que seran enviats cada mes d’agost a Espanya per a formar-se i constituir a futur l’eix de la Selecció Xina.

Des de la temporada 2012-13 i durant tres temporades (aquesta serà per tant la segona), ampliables a altres dues, Wanda envia anualment a la Ciutat Esportiva del Villarreal a deu futbolistes joves promeses xineses perquè puguen formar-se en la pedrera del Submarí.

{mp4remote}https://www.villarrealcf.es/media/com_webplayer/wanda2015recibimientoweb_1.mp4{/mp4remote}
Compartir.