“Volem donar-li una alegria a l’afició”
“Volem donar-li una alegria a l’afició”
ACF FOTOGRAFÍA

Sergio Asenjo advoca per estar molt atents als contraatacs en el derbi 

Sergio Asenjo sap que el partit del diumenge davant el València serà especial per a l’equip i també per a l’afició. Per açò, el porter es mostra molt il·lusionat amb aconseguir una victòria en el derbi que es disputarà en El Madrigal (17.00 hores). “L’equip es va anar dolgut de la derrota a Sevilla, però estem tots amb molta il·lusió de cara al derbi. Intentarem donar-li una gran alegria a l’afició, que segur que també ho viurà amb molta intensitat”, va comentar.

Segons el guardià de la porteria del Submarí, el resultat negatiu de l’últim compromís no ha afectat a la moral del grup, més tenint en compte la gran imatge mostrada pels grocs en el Pizjuán: “Malgrat la derrota encaixada a Sevilla, l’equip està convençut que aquest és el camí a seguir perquè vam donar molt bona imatge a excepció dels últims minuts. Ens hem enfrontat a tres grans equips com són el Barcelona, el Reial Madrid i el Sevilla i hem competit molt bé, mereixent sobretot la victòria en aquest últim”.

Asenjo ha encaixat solament nou gols des que s’iniciara el campionat de lliga. Una gran estadística producte també de la gran labor defensiva de tot l’equip. Per a Asenjo, davant el València hauran de portar el pes del partit i estar molt atents als contraatacs del conjunt valencianista. “Intentarem portar la iniciativa sabent que el València ix molt ràpid a la contra. Les vigilàncies defensives hauran de ser perfectes si volem guanyar. Tenen tres davanters internacionals que tenen molta mobilitat i són molt perillosos”, va concloure.

 

 

 

{mp4remote}https://www.villarrealcf.es/media/com_webplayer/RPasenjo301014_web.mp4{/mp4remote}
Compartir.