skip to content
Arriba l’esperada Villarreal Final Cup
Arriba l’esperada Villarreal Final Cup

HOYOYO

El torneig de futbol base es durà a terme aquest cap de setmana a dues seus diferents

La Villarreal Final Cup, un dels tornejos oficials del Villarreal CF que està organitzat per Endeka Sports, se celebrarà aquest proper cap de setmana a dues seus diferents: la Ciutat Esportiva i la Ciutat Esportiva PAMESA. Cal tindre en compte que la jornada de diumenge i tots els partits de la categoria querubí es disputaran a la Ciutat Esportiva PAMESA. Més de 60 equips arribaran aquest divendres a Vila-real per tal de gaudir d’aquest cap de setmana ple de futbol i fer-se amb el títol del torneig.

Més de 60 equips de diverses categories de caràcter nacional, amb xiquets d’entre 5 i 14 anys, jugaran la Villarreal Final Cup, davant la presència de 3.000 assistents diaris, aproximadament. Els jugadors del planter d’equips com Llevant, Sabadell o Múrcia Promeses, entre d’altres, seran presents amb la idea de gaudir d’aquest cap de setmana.

Els participants en la Villarreal Final Cup gaudiran al màxim d’un cap de setmana a la zona turística costanera de Benicàssim amb els seus companys d’equip, viuran cada partit com una final a la Ciutat Esportiva del Villarreal CF i la Ciutat Esportiva PAMESA, i es duran el record d’aquesta experiència única per a la resta de les seues vides.

Dissabte i diumenge al matí es realitzaran els partits del campionat. Dissabte a la vesprada es farà el lliurament de medalles a tots els equips que no hagin passat a la ronda final de la competició. Finalment, diumenge es farà el lliurament de trofeus després de les grans finals. Però no tot serà futbol, ​​ja que els participants acudiran al llarg de la vesprada de dissabte d’un moment de diversió al parc aquàtic Aquarama de Benicàssim; mentre que els pares i acompanyants gaudiran d’un còctel a l’hotel.

Pots seguir tota la informació actualitzada del torneig a la pàgina web oficial de la competicióVillarreal Final Cup.

 

Compartir.