skip to content
Comença el Congrés Nacional de la Premsa Esportiva
Comença el Congrés Nacional de la Premsa Esportiva
HOYOYO

El president Fernando Roig i el vicepresident José Manuel Llaneza han assistit a la primera jornada

El LV Congrés Nacional de la Premsa Esportiva ha començat amb força aquest matí a l’Estadi de la Ceràmica. El president del Villarreal CF, Fernando Roig, i el vicepresident del club, José Manuel Llaneza, han assistit a la primera de les dues jornades que se celebraran al feu groc entre hui i demà. Aquesta primera jornada també ha estat encapçalada pel president de l’Associació Espanyola de la Premsa Esportiva, Julián Redondo, i la presidenta de l’Associació Premsa Esportiva de Castelló, Yolanda Peris. Per escoltar les paraules de tots ells tan sols cal punxar en la pestanya de vídeo situada just baix de la foto principal.

El LV Congrés Nacional de la Premsa Esportiva reuneix a Vila-real a més d’un centenar de periodistes que estan participant en els debats respecte a l’actualitat de la professió al nostre país.

Aquest dimecres se celebrarà la segona jornada del LV Congrés Nacional de la Premsa Esportiva a l’Estadi de la Ceràmica. Representants de les Forces de Seguretat de l’Estat (Guàrdia Civil i Policia Nacional) explicaran com combaten la mentida en les xarxes socials i l’odi a internet.

Segueix-lo en directe per Villarreal CF Live

Cal destacar que les dues jornades d’aquest LV Congrés Nacional de la Premsa Esportiva es poden seguir en directe a través de Villarreal CF Live, la plataforma d’emissió en directe del club en la seua pàgina web i a YouTube.

Compartir.