Arranca el Campus de Nadal del Villarreal!
Arranca el Campus de Nadal del Villarreal!

La Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza ha viscut aquest matí el primer dia de diversió

El Campus de Nadal del Villarreal CF ha arrancat hui a Miralcamp! Aquest esdeveniment, organitzat pel Villarreal CF i Endeka Sports, ofereix als més xicotets l’oportunitat de gaudir i aprendre del millor futbol al costat d’altres xiquets i xiquetes de la seua edat, amb l’objectiu que s’ho passen en gran practicant el seu esport favorit durant les seues vacances nadalenques.

El campus groguet, dirigit a joves de 4 a 17 anys, se celebra des de hui, 27 de desembre, al pròxim divendres 30 de 9.00 a 14.00 hores a la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza. Nombrosos jugadors d’equips groguets i d’altres clubs de la província es reuneixen des de hui per a passar-ho en gran.

Aquest divertit esdeveniment, impartit sota la metodologia i la direcció dels tècnics de la Cantera Grogueta, es treballa en la progressió tecnicotàctica dels participants, que a més tenen l’oportunitat de desenvolupar la seua condició física.

A tots els participants se’ls ha entregat un equipament oficial de Campus Villarreal CF (samarreta i pantalons). A més,dos els mini futbolistes rebran un diploma personalitzat i participaran en una inoblidable festa de comiat.

Compartir.