skip to content
“Aquesta generació donarà moltes alegries”
“Aquesta generació donarà moltes alegries”
FOTO CENTER LEVANTE

Pepe Alcaide, entrenador del Cadet subcampió a Qatar, destaca l’enorme potencial de l’equip

Un grup de garanties. L’entrenador del Cadet del Villarreal subcampió en la LFP Aspire Challenge O15 de Qatar, Pepe Alcaide, està convençut que l’equip que dirigeix donarà moltes alegries al Submarí en un futur, ja que es tracta d’un grup excepcional. “Em sent un privilegiat de poder ser l’entrenador d’aquesta generació i espere que donen moltes alegries al club en un futur. Podria parlar de diversos futbolistes en concret, però la realitat és que són molts i molt bons. La qualitat és tal que tenim diversos jugadors amb un gran futur per davant i a voltes no poden tenir molts minuts perquè el nivell és immens”.

Els grocs van caure en el torn de penals enfront de l’Atlético de Madrid en la final (2-4), la qual cosa no entela el que el tècnic considera una gran experiència: “És molt bonic jugar un torneig d’aquestes característiques. Potser el més difícil és bregar amb la calor perquè quan ens tocava jugar la temperatura encara era alta, però una vegada acostumats la veritat és que ha sigut una gran experiència. Les instal·lacions de l’Acadèmia Aspire són espectaculars de veres, han de ser de les millors del món, i tant l’allotjament com el tracte ha sigut exquisits”.

Dels rivals als quals es va enfrontar el Cadet groc, Alcaide destaca als dos que major desafiament van suposar: l’Atlètic de Madrid en la final i el Schools United en la fase de Grups. “L’Atlético va ser el campió, però crec que vam ser superiors durant gran part del partit. És un rival dur, molt potent físicament, ordenat i que pren moltes precaucions defensives. Dels altres ens va cridar l’atenció el Schools United (al que els grocs van vèncer per 2-3), que era una espècie d’equip de captació en el qual jugaven els xiquets que ingressaran en l’Acadèmia Aspire l’any pròxim. Encara que tàcticament han de créixer, a nivell tècnic ja vam veure coses impensables fa alguns anys en el de Qatar”.

Compartir.