Apunta’t al Campus de Nadal!
Apunta’t al Campus de Nadal!

VILLARREAL CF

Ja està oberta la inscripció per a xiquets/as des de 4 a 16 anys 

Ja està oberta la inscripció per al pròxim Campus de Nadal del Villarreal CF que se celebrarà en la Ciutat Esportiva els dies 29, 30 i 31 de desembre d’aquest 2014, així com els dies 2 i 3 de gener del 2015. Durant el campus, que de nou estarà organitzat per Endeka Sports, els jugadors realitzaran dobles sessions d’entrenament, una preparació especialitzada per a porters, competicions i molt més. Tot açò, amb l’objectiu de millorar i polir les capacitats futbolístiques dels jugadors i, també, estimular valors com el respecte, el companyerisme i l’esportivitat.

A més, tots els participants en el Campus de Nadal del Villarreal CF podran gaudir d’una visita guiada per l’Estadi El Madrigal i entraran en el sorteig de diverses samarretes signades pels jugadors del Submarí. Per si no fos poc, com a novetat també rebran dues entrades per participant per al partit de Primera Divisió entre el Villarreal i l’Athletic Club de Bilbao en El Madrigal.

Per a més informació es pot cridar als telèfons 678 636 252 o 964 500 250 o directament entrar en el següent enllaç amb tal d’emplenar el formulari d’inscripció i reservar així plaça.

http://www.campusvillarrealcf.es/campus

 

 

Compartir.