Apunta’t i #QueTeTomenElPelo!
Apunta’t i #QueTeTomenElPelo!

HOYOYO

Els interessats a participar en la donació ja poden inscriure omplint un senzill formulari

Ha arribat l’hora de demostrar la teua solidaritat. Ja està obert el termini per inscriure’s en la campanya solidària #QueTeTomenElPelo, llançada fa dues setmanes per les jugadores del Femení B del Villarreal CF a favor de l’Associació Espanyola Contra el Càncer. Aquesta acció està emmarcada dins d’Endavant Solidaritat.

Els interessats a participar en la campanya de donació #QueTeTomenElPelo han de tindre com a mínim 30 centímetres de pèl (no importa que estiga tenyit) i apuntar-se prèviament omplint el següent FORMULARI D’INSCRIPCIÓ. A canvi, els donants rebran dues entrades per al partit davant el RC Celta de Vigo en l’Estadi de la Ceràmica (dissabte 28 d’abril, 20.45 hores).

Hi ha temps per apuntar-se fins al divendres 27 d’abril a les 12.00 hores, que serà just quan acabi el termini d’inscripció per a totes aquelles persones que vulguen tallar-se els cabells i donar-los a la ‘Fan Zone’.

La campanya començarà dues hores abans del començament del partit contra el conjunt gallec en la ‘Fan Zone’ situada just davant de la façana del Fons Sud de l’estadi groc. Allà, les futbolistes dels equips femenins de la #CanteraGrogueta donaran exemple i donaran el seu propi pèl en els llocs habilitats per a l’ocasió, amb alumnes de perruqueria de l’IES Francesc Tàrrega de Vila-real.

Els interessats també poden portar els cabells tallat des de casa. Les instruccions són les següents:

  • Fes una cua i estreny fortament la goma.
  • Fes un tall per sobre de la goma perquè quede la cua ben subjecta.
  • Enrotlla la cua i dona-la en els llocs de perruqueria situats a la ‘Fan Zone’. També es pot enviar directament a la següent adreça: Associació Espanyola Contra el Càncer, JP Castelló, Avinguda Doctor Clarà 36 baix, 12002, Castelló de la Plana.
  • Per a més informació es pot cridar al telèfon 964.219.683.
Compartir.