Apunta’t al Campus de Pasqua!
Apunta’t al Campus de Pasqua!

ACF FOTOGRAFÍA

Encara pots inscriure’t al curs que es realitzarà entre el 22 i el 25 d’abril a la Ciutat Esportiva

Segueix oberta la inscripció al Campus de Pasqua 2014 que el Villarreal CF i Endeka Sports han organitzat entre els dies 22 i 25 d’aquest mes d’abril i que tindrà lloc en la Ciutat Esportiva. L’horari del Campus serà de 9.00 a 14.00 hores i les activitats estan dirigides a xiquets i xiquetes entre 4 i16 anys.

Durant el Campus, els jugadors i jugadores inscrits realitzaran dobles sessions d’entrenament, competicions de mini partits, els porters podran gaudir d’una preparació especialitzada i tots podran delectar-se amb un entrenament del primer equip del Villarreal Cf. El curs també inclou la equipació esportiva, desdejuni i dues entrades per a veure en directe el partit que el primer equip disputarà enfront del Rayo Vallecano el cap de setmana de l’11 de maig. A més, tots els participants entraran en el sorteig de localitats per a assistir al partit entre el Villarreal CF i el FC Barcelona del cap de setmana del 27 d’abril.

El preu és de 100 euros i 90 per als jugadors del planter del Villarreal Cf. Les inscripcions es poden cursar online en el següent enllaç: Campus de Setmana Santa 2014. Per a més informació, els interessats poden descarregar el díptic (adjunt a aquesta notícia), cridar als telèfons 964 500 250 i 678 636 252 o enviar un mail a cdeportiva@villarrealcf.es.

 

Compartir.