Apunta’t a la tercera edició de Groc Talent!
Apunta’t a la tercera edició de Groc Talent!
||||

Les bandes i artistes de la província de Castelló ja poden presentar la seua candidatura per a participar en el concurs musical del Villarreal CF

La tercera edició de Groc Talent ja és ací. El Villarreal CF i el SanSan Festival han obert aquest dimecres 2 de novembre el termini d’inscripció perquè els artistes i grups de música provincials puguen presentar la seua candidatura i participar en aquest concurs, el premi del qual és actuar en el prestigiós esdeveniment musical celebrat anualment a Benicàssim.

Després de dues reeixides edicions, el Villarreal CF, a través d’Endavant Cultura, mobilitza novament als majors talents musicals de la nostra província, animant-los a participar en aquest apassionant concurs que pretén donar a conéixer a les bandes musicals emergents de la província de Castelló.

Per a apuntar-se al certamen, les bandes hauran d’emplenar un senzill FORMULARI, en el qual hauran d’indicar el nom de l’artista/grup, una xicoteta biografia, una fotografia de l’artista/grup, un telèfon de contacte, una adreça de correu electrònic, un enllaç a tres cançons del grup en MP3 i dues actuacions o videoclips (MP4). Es valoraran enllaços de Spotify, SoundCloud, BandCamp o YouTube amb contingut propi de la banda, a l’efecte de comprovació que la banda disposa de repertori suficient.

Fases del concurs i sistema de votació

El termini d’inscripció per a participar en el concurs romandrà obert fins al 31 de desembre a les 23.59 hores. Entre totes les sol·licituds rebudes, un jurat professional seleccionarà als deu artistes participants. La selecció de candidats conclourà el 30 de gener.

Una vegada triats els grups, a través del material proporcionat pels candidats, l’afició del Submarí triarà als seus tres favorits, assignant tres, dos i una estrela a cadascun, sent 3 la màxima puntuació. Cal destacar que el període de votacions del públic serà de l’1 al 28 de febrer.

Els tres grups amb més vots participaran en la final del certamen, que tindrà lloc en la Fan Zone de l’Estadi de la Ceràmica durant la prèvia del partit corresponent a la jornada 25 de LaLiga Santander, prevista per al segon cap de setmana de març.

El guanyador del concurs, que serà triat per un jurat professional, obtindrà com a premi la il·lusionant participació en una de les tres jornades de la IX edició del SanSan Festival de Benicàssim (6-8 d’abril). Un somni fet realitat.

Compartir.