Placeholder canvas
Suport al Torneig de Golf Síndrome de Down de Castelló
Suport al Torneig de Golf Síndrome de Down de Castelló

El Villarreal CF recolza de nou l’esdeveniment solidari en el qual van participar 50 esportistes

El Villarreal CF ha recolzat un any més el Torneig de Golf Síndrome de Down de Castelló en les instal·lacions de Mediterrani Golf.

Durant el matí del passat dissabte, entorn de 50 esportistes van participar en el torneig que va comptar amb la col·laboració de més de 30 empreses a través del programa “Comptem Amb tu” de Síndrome de Down Castelló, per al desenvolupament d’accions de responsabilitat social.   

L’objectiu d’aquest esdeveniment solidari va ser recaptar fons per al desenvolupament d’accions formatives i d’orientació laboral que es realitzen en el servei d’Ocupació Amb Suport (ECA) i del qual es beneficien entorn de 60 persones amb Síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals que es troben en procés de cerca activa d’ocupació.

Carolina Ballester, presidenta de la Fundació Síndrome de Down Castelló, va manifestar que “els fons recaptats serviran per a poder continuar desenvolupant accions formatives a través del servei d’Ocupació amb Suport per a aconseguir que les persones amb síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals aconseguisquen una ocupació”.

Actualment, són més de 50 les persones amb discapacitat intel·lectual que han aconseguit una ocupació, “l’accés a l’ocupació és un dels nostres objectius ja que és clau per a aconseguir la plena inclusió i afavorir la seua qualitat de vida”, va comentar Ballester.

El torneig de golf és una de les activitats principals que organitza Síndrome de Down Castelló al llarg de l’any. “Comptem amb un gran nombre d’empreses que ens donen suport i col·laboren en el torneig, a més de les persones sòcies del club que gaudeixen d’una jornada d’esport i solidaritat”, ha destacat Ballester.

Compartir.