Anima al filial davant l’ Eldense en La Ceràmica!
Anima al filial davant l’ Eldense en La Ceràmica!

El Villarreal B afronta el seu primer partit a casa el dilluns a les 19.00h

El Villarreal B vol viure la seua estrena a casa en LALIGA Hypermotion amb tots els groguets. El filial groc s’enfrontarà al CD Eldense dilluns que ve 21 d’agost a les 19.00 hores en l’Estadi de la Ceràmica. Com en la segona meitat de l’anterior campanya, el club habilita la graderia de Tribuna Preferent perquè els aficionats puguen animar al Mini Submarí.

El protocol d’entrada per a partits del Villarreal B a l’Estadi de la Ceràmica és el següent:

  • Els abonats podran recollir fins a 5 entrades d’invitació d’ús exclusiu per a l’afició local. Aquestes entrades es repartiran en el mateix accés de l’estadi.
  • Els abonats de Fons (Nord i Sud) i Tribuna Preferent podran accedir amb la seua passada lliurement bé a la Tribuna Preferent (antiga Preferència). Els seients no estaran assignats i els aficionats se situaran per ordre d’arribada. En cas d’acudir amb convidats, podran asseure’s en la mateixa zona.
  • Els abonats de Tribuna (central i lateral), Llotja VIP i Llotja d’Honor accediran amb el seu abonament a la seua localitat habitual i no poden portar convidats a aquesta zona. Les invitacions que sol·liciten seran de la resta de zones habilitades (Tribuna Preferent).
  • Els abonats de Súper Tribuna se situaran en la Súper Tribuna Par, accés per Porta 13 (no s’obrirà la Impar).
  • El Villarreal CF obrirà les respectives portes d’accés des de 90 minuts abans de l’inici del partit.
  • Hi haurà venda d’entrades a 15 euros en les taquilles de l’Estadi de la Ceràmica des de 90 minuts abans de l’inici del partit.
  • L’afició visitant se situarà a la cantonada entre Tribuna i Fons Nord, quedant aqueix córner reservat per a aquesta.
  • Els pàrquings obriran exclusivament per a aquells que tinguen el seu pàrquing de temporada, igual que amb el primer equip.

Braçalets contra el racisme

Els aficionats que acudisquen a Tribuna Preferent podran recollir el seu braçalet contra el racisme en una acció impulsada per LALIGA, igual que va succeir en la jornada 1 en el partit entre el primer equip i el Real Betis.

Acudeix a animar al Villarreal B a l’Estadi de la Ceràmica! Endavant, afició!

Compartir.