Amb ganes de victòria
Amb ganes de victòria

ACF FOTOGRAFÍA

Sergio Marcos ha volgut referir-se a les ganes que té la plantilla de finalitzar la mala ratxa de resultats que han estat recollint

 
Marcos, migcampista del Villarreal B, opina que: ”Tenim ganes que arribi el diumenge al més aviat possible, ja que els jugadors volem llevar-nos les males sensacions que estem tenint en les últimes jornades guanyant el proper partit, en el que seria una injecció de moral molt necessària. Malgrat que estem jugant ben i fent mèrits per haver-hi assolit millors resultats, la veritat és que hem tingut més problemes de l’esperat per puntuar. És molest saber que estàs fent gairebé tot ben i que al final no surten els resultats. Per sort, l’equip és fort i després d’un mal resultat esperem amb ganes el proper partit per voltejar la situació. I així ens sentim ara, amb ganes de victòria”, va declarar el migcampista del filial sobre la mala ratxa de resultats que vénen arrossegant des de fa unes jornades.
 
Sergio ha volgut recordar que el Villarreal B encara opta a aconseguir els llocs de promoció. “Queden molts partits per jugar i volem barallar fins a l’últim minut de l’últim partit. Tot depèn dels resultats que aconseguim, però l’equip està concentrat per guanyar totes les trobades que ens quedin. Ho donarem tot per estar en la millor posició possible a final de temporada”.
La següent cita, corresponent a la jornada 33, el Villarreal B es mesura contra un rival històric, el València Mestalla, equip al que van aconseguir vèncer a domicili en la primera volta de la lliga disputada en el Grup III de la Segona Divisió B (0-1). “Ara cal afrontar el proper partit del diumenge. Tenim una cita contra un rival complicat, el València Mestalla, un partit diferent per tractar-se d’un derbi. Sabem que el rival no ens posarà les coses fàcils però, per sort, el fet que sigui un enfrontament regional ens fa tenir un extra de motivació. Tenim moltes ganes que arribi el partit”, ha declarat el de Guadalajara.

 

 

 

 

Compartir.