Álvaro i Bonera ‘tornen’ a classe
Álvaro i Bonera ‘tornen’ a classe

VILLARREAL CF

‘Una Estrela en el teu Col·le’ brilla al col·legi Agora Lledó International School de Castelló

Álvaro i Bonera han tornat a classe. Els jugadors del Villarreal CF han visitat aquesta vesprada el col·legi Agora Lledó International School de Castelló dins de la iniciativa ‘Una Estrela en el teu Col·le’ del Club Groguet. Els dos jugadors han viscut bons moments i anècdotes molt divertides amb els alumnes, els quals han pogut gaudir de prop els seus ídols, a més de fer-se fotos amb ells i aconseguir els seus autògrafs. Un record que no oblidaran.

Aquesta és la sisena visita de ‘Una Estrela en el teu Col·le’ d’aquesta temporada. Andrés i Mario van visitar el CEIP Carles Selma, Trigueros i Barbosa van fer el propi en el Pius XII de Vila-real, Santos Borré i Rukavina al Col·legi Felicinda Collell de Càlig, Trigueros i Rodrigo al Col·legi Sant Agustí de Castelló i en l’última edició, Bakambu i Jonathan van anar al col·legi la nostra Senyora de la Consolació de Borriana. No obstant això, cal destacar que aquesta iniciativa va portar un llarg recorregut al llarg de la campanya passada. D’aquí en endavant, els jugadors del Submarí aniran passant pels centres escolars de Castelló per gaudir amb els més xicotets.

A més de l’entrevista amb les estrelles del Villarreal, els centres escolars de la província de Castelló poden gaudir de forma gratuïta de la visita de l’equip a l’esmentat centre amb un entrenament dirigit per tècnics del futbol base groc i d’una visita guiada per l’Estadi de la Ceràmica. Per veure les millors imatges de la visita d’Álvaro i Bonera al col·legi Agora Lledó International School de Castelló tan sols cal punxar en la pestanya de galeria situada just baix la foto principal d’aquesta notícia.

Compartir.