Almassora vibra amb el Tour Centenari Groguet
Almassora vibra amb el Tour Centenari Groguet

Després d’una intensa i emocionant jornada, ja es coneixen els guanyadors de la segona jornada de la Copa Endavant 3×3

Una vibrant jornada. Almassora ha acollit aquest dissabte la segona de les dotze parades del Tour Centenari Groguet en una espectacular jornada. Va haver de tot: la disputa de la Copa Endavant 3×3, un chutómetro, un saltímetro, una carpa esport, una pista americana, un futbolí humà, un correpasillos i fins a un lloc de tatuatges. També va ser present la mascota oficial del Villarreal CF, Groguet, i els aficionats van poder adquirir productes del Submarí gràcies a una zona en la qual estava instal·lada una representació de la botiga oficial.

Fotos amb la copa de la UEFA Europa League

Un altre dels plats forts de la jornada va ser la presència de la copa de la UEFA Europa League que el Villarreal CF va guanyar després d’imposar-se al Manchester United en la final de Gdansk. Tots els aficionats que ho van desitjar van poder fotografiar-se amb ella de manera gratuïta.

Els guanyadors de la segona jornada de la Copa Endavant 3×3

A Almassora es va celebrar la segona jornada de la Copa Endavant 3×3 amb la participació de més de 40 equips dividits en dues categories: Groc (per a xiquets i xiquetes nascuts en 2011, 2012 i 2013) i Blau (per a nascuts en 2014, 2015 i 2016).

Després d’una intensa jornada de classificació al matí en la Plaça Pere Cornell, va arribar el torn de les rondes finals a la vesprada. En elles van eixir vencedors els equips ‘Benjamín C1’, format per Joel, Jorge i Adam, en la categoria Groc; i ‘CD Alpha’, compost per Alejandro, Álex, Eric i Manuel, en la categoria Blau.

L’alcaldessa d’Almassora, Mercedes Galí, així com altres regidors van ser presents en l’esdeveniment. Així mateix, també va ser present Marcos Senna en representació del Villarreal CF.

Després de la visita a Almassora, les pròximes localitats castellonenques que rebran la visita del Tour Centenari Groguet seran Benicàssim (22 de març), Nules (29 de març), la Vall d’Uixó (17 d’abril), Vinaròs (22 d’abril), Vila-real (29/30 d’abril), l’Alcora (3 de maig), Borriana (6 de maig), Morella (20 de maig), Onda (27 de maig) i Benicarló (31 de maig). La gran final es disputarà en l’Estadi de la Ceràmica de Vila-real el 10 de juny.

Compartir.