Almassora es llueix davant el Athletic
Almassora es llueix davant el Athletic

ACF FOTOGRAFÍA

Els aficionats van gaudir coneixent la localitat de la Plana Baixa

Almassora va brillar en el duel davant l’Athletic. La localitat de la Plana Baixa va ser protagonista d’Endavant Província en el xoc de Lliga contra el conjunt basc amb un seguit d’actes que van gaudir els milers d’aficionats que es van acostar a El Madrigal. Almassora es va convertir així en la setena protagonista de la iniciativa Endavant Província, nascuda amb la intenció de promocionar el turisme a la província de Castelló.

La jornada va començar amb el dinar de directives celebrada al Restaurant Entrelíneas del Madrigal i elaborada pel prestigiós restaurador Félix Tejeda del Restaurant Divino d’Almassora. Més tard va arribar el torn de la festa fora de l’estadi.

Així, els aficionats que es van acostar a la plaça del Llaurador es van trobar amb tres carpes instal·lades. En una d’elles van poder degustar formatges d’Almassora, en una altra dolços típics elaborats per la Fleca Oria i en la tercera van trobar tota la informació comercial i turística de la localitat. Cal destacar que la Fleca Oria es va alçar el passat 16 de novembre amb els primers premis en dues categories, la del pa i la dels rotllos d’aiguardent, de l’edició Chococas 2014. A més, l’empresa Formatges d’Almassora es va alçar, per quarta edició consecutiva, amb tres guardons de reconegut prestigi en la convocatòria World Cheese Awards. Així doncs, els aficionats van degustar autèntiques ‘delicatessen’.

Una festa en la qual també van participar els aficionats d’Almassora que van arribar amb autobús convidats pel Villarreal CF i que més tard assistirien en directe al duel a El Madrigal.

Un cop dins del feu groc la festa va continuar amb Almassora com a centre d’atenció, ja que la Unió Musical L’Esmeralda d’Almassora, dirigida per Víctor Alapont i presidida per Toni Arrufat, va realitzar el primer dels dos desfilades sobre la gespa d’El Madrigal. El segon va ser en el temps de descans i els aficionats van poder gaudir amb les peces interpretades per la banda de música de la localitat.

Cal destacar que l’alcalde d’Almassora, Vicente Casanova, va presidir el partit amb els presidents del Villarreal CF i l’Athletic. A més, en el descans del partit, el vídeo marcador del Madrigal va oferir un vídeo promocional turístic sobre Almassora. Endavant Província continua amb el seu exitós recorregut. Fins al moment les localitats promocionades han estat Vinaròs, Onda, Peníscola, la Vall d’Uixó, Borriana, Nules i Almassora.

Compartir.