Aleix marca amb Espanya Sub-18 al Japó
RFEF

El jugador del planter va ser titular en l’empat davant el combinat nipó (1-1)

El futbolista del planter del Villarreal CF, Aleix García, va ser titular i va marcar amb la Selecció Espanyola Sub-18 davant el Japó en el Torneig Internacional Sub-18 SBS Cup a Shizuoka. Per la seva banda, l’altre jugador del planter groc que es troba amb Espanya Sub-18 al Japó, el davanter Simón Moreno, va disputar els últims 30 minuts del partit.

La Selecció espanyola Sub-18 va caure a la tanda de penals per 6-5 davant el Japó després d’empatar al temps reglamentari (1-1). Aleix García va ser l’autor del gol espanyol en el minut 62 i en el 67 va igualar el marcador Sakai, el que va conduir el partit als llançaments de penes màximes.

Demà, Espanya s’enfrontarà a Croàcia a les 11.30 hores i el diumenge a l’equip de la localitat japonesa de Shizouka.