Al filial se li escapen dos punts en l’afegit (1-1)

ACF FOTOGRAFÍA

El Villarreal B es va avançar amb un gran gol de l’argentí Leo Suárez

Una llàstima. El Villarreal B va collir un injust empat davant el Barcelona B en un apassionant duel de filials en el qual els locals van merèixer sumar els tres punts després de fer molts més mèrits que el seu rival sobre el terreny de joc.

La millors ocasions del xoc van ser per a l’equip dirigit per Paco López, però unes vegades la falta de punteria dels davanters i en unes altres les grans intervencions de Ortolá van evitar que el marcador es moguera fins al minut 64.

Va ser llavors quan va aparèixer la màgia de Leo Suárez. El migcampista argentí es va inventar una obra d’art per a fer l’1-0. El ‘7’ groc va regatejar a tots els contraris que van eixir al seu pas dins de l’àrea i va anotar en segona instància.

Els últims minuts van ser un malson per al Villarreal B. Leo Suárez va ser expulsat per doble groga després de traure una falta sense permís del col·legiat, que va interpretar que el futbolista del Mini Submarí havia demanat distància de la barrera. Ja en l’última jugada del partit va arribar l’empat del Barcelona B en una altra jugada desafortunada del filial groc plena de rebots.

Villarreal B: Aitor; Edgar Ié, Mauro (Javi Ramírez, m. 81), Pablo Iñiguez, Adrián Marín; Leo Suárez, Larrea, Rodrigo (Ramiro, m. 73), Alfonso (Franco Acosta, m. 71); Carlos Martínez i Fran Sol.

Barcelona B: Ortolá; Palencia, Costa, Tarín, Grimaldo; Babunski (Kaptoum, m. 46), Samper, Ros (Engene, m. 79), Càmera (Maxi, m. 58); Aitor i Dongou.

Gols: 1-0. Min. 64: Leo Suárez. 1-1. Min. 90: Grimaldo.

Àrbitre: Recio Moreno. Va expulsar per doble targeta groga al local Leo Suárez en el minut 90.

Camp: Mini Estadi.