Aitor Gelardo, protagonista amb la Sub-17

VILLARREAL CF

El jugador del planter groc suma minuts en els dos amistosos internacionals davant França Sub-17

El jugador de la #CanteraGrogueta Aitor Gelardo ha sumat minuts en els dos partits que ha disputat la Selecció Espanyola Sub-17 davant França, que es van saldar amb derrotes de ‘La Rojita’ (1-2 i 0-1). En el primer xoc, el migcampista del Villarreal va sortir com a revulsiu en el minut 64, substituint al seu company Àlex Rico. El primer gol per als francesos va arribar després d’una centrada de Dilane Bakwa, que en un intent de rebuig d’Espanya, l’esfèric va acabar entrant en pròpia porta (0-1). La resta de gols van portar la signatura de Giorginio Rutter (0-2) i de Yeremi Pi (1-2).

Major protagonisme va tenir el jove talent groc en el segon partit entre les dues seleccions, en el qual va partir com a titular en el combinat de David Gordo. Un solitari gol de Haissem Hassan a l’inici del segon temps li va donar la victòria al conjunt gal (0-1).