skip to content
Acord de consultoria esportiva amb FC Noah
Acord de consultoria esportiva amb FC Noah
||||

El Villarreal CF formarà als cossos tècnics amb la seua metodologia per al desenvolupament de les categories inferiors del conjunt professional armeni

El Villarreal CF ha signat un acord de consultoria esportiva amb l’FC Noah d’Erevan (Armènia). El contracte té una duració de tres anys i, durant aquest període, el Submarí posarà la seua metodologia al servei de l’acadèmia de l’equip armeni per al desenvolupament dels seus joves talents. A més, fruit d’aquest acord, el tècnic del Villarreal Vicente Benlloch s’ha instal·lat a Erevan per a centrar els seus esforços en el creixement de la pedrera del FC Noah fins al final de la present campanya.

L’acord es va presentar en una roda de premsa celebrada el passat cap de setmana a Erevan. El Villarreal va estar representat per Marcos Senna, llegenda i actual ambaixador del club, Brandon Páramo i David Navarro, tots dos del Departament Comercial de l’entitat, mentre que per part del FC Noah van assistir Roman Gevorgyan, president del FC Noah, i Artur Sahakyan, CEO del club armeni.

Compartir.