A un pas de l’objectiu (1-1)

El Villarreal Femení empata davant l’Atlético i es jugarà la permanència en l’última jornada

A solo uns segons d’aconseguir l’objectiu, però amb una oportunitat única d’aconseguir la permanència en l’última jornada. El Villarreal Femení va empatar davant l’Atlético de Madrid (1-1) en un emocionant partit en el qual van marcar Kanteh per a les grogues en el 42’ i Ajibade ja en el temps de descompte (m. 94).

Els comptes eren clars. Les grogues aconseguien l’anhelada permanència en la màxima categoria si aconseguien collir un millor resultat que els dos últims classificats en els seus respectius partits (Alhama i Alabvés). Tot, en horari unificat. D’infart. El Villarreal complia amb el gol de Kanteh, i ja en el minut 70 també empataven els seus respectius rivals directes. El Villarreal Femení va estar salvat matemàticament durant més de 20 minuts, però el darrer gol de Ajibade en el 94’ provoca que haja de lluitar fins a l’últim partit.

Sara Monforte va apostar per donar solidesa a la defensa col·locant a Giménez com a lateral en el costat dret, donant més llibertat a Nerea per aqueixa banda. A dalt, Kanteh i Sheila eren les encarregades de crear el màxim perill davant la porteria rival.

El partit va començar amb esglai. Un contralgolpe ‘colchonero’ va acabar als peus de Lucía Moral, qui va disparar amb força topant-se amb una gran parada de Carmen Carbonell.

A poc a poc, el Villarreal va anar creant ocasions, sobretot aprofitant la velocitat de Fatou Kanteh caient a banda dreta. Precisament la ‘10’ del Villarreal va ser qui va tindre l’honor d’inaugurar el marcador amb un gran xut a la xarxa donant-se la volta després de controlar en l’àrea (1-0, m. 42).

Ja en la segona part, i sabent els resultats dels rivals directes per eludir el descens, el partit es va convertir en una mar de nervis. En el 80’, un centre de l’Atlético va acabar tocant el travesser i quan semblava que el marcador ja no es mouria i la festa seria completa per a les grogues va arribar el pitxer d’aigua freda. Un servei de cantonada visitant va ser rematat a gol per Ajibade en el minut 94 quan el partit agonitzava.

Ara, el Villarreal Femení necessita com a mínim un punt en la seua visita a l’Athletic Club per a aconseguir la permanència en l’última jornada, ja que Alhama i Alavés s’enfronten entre ells i estan dos punts per davall de les grogues amb el ‘goalaverage’ particular perdut contra l’equip de Sara Monforte. Fins al final, Villarreal!

Villarreal Femení: C. Carbonell; Giménez (Belén, m. 79), Lara Mata, C. Cubedo, Albeta; Nerea, Soldevila, Cienfu, M. Llompart (Pancha Lara, m. 72); Kanteh (Claudia, m. 84) y Sheila (Tere, m. 79).

Atlético de Madrid Femení: L. Gallardo; Moraza, Cinta, Menayo, Medina (Ajibade, m. 63); Irene, Maitane, Bonini; Bárbara (Staskova, m. 70), Lucía Moral y Eva Navarro (Cardona, m. 63).

Gols: 1-0. Min. 42: Kanteh. 1-1. Min. 90+4: Ajibade.

Àrbitre: Peláez Arnillas (Comité castellà-lleonés). Groga a les locals Soldevila, Giménez, Lara Mata i Kanteh.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 29 de la Finetwork Liga F disputat en el Mini Estadi de la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza davant la presència de 950 espectadors.