A semifinals de la ‘Premier’!

ACF FOTOGRAFÍA

El combinat Sub-21 de la #CanteraGrogueta supera l’Athletic amb gols de Fran Sol i Alfonso (2-1)

El combinat Sub-21 de la #CanteraGrogueta va aconseguir classificar-se per a la ronda de semifinals de la Premier League International Cup després de derrotar l’Athletic Club per 2-1 amb gols de Fran Sol i Alfonso Pedraza. El partit va ser molt disputat a l’estadi Adams Park del Wycombe Wanderers i els dos equips van brindar un gran espectacle entre dues de les millors pedreres del futbol espanyol.

L’equip groc, que ja va superar la fase de grups com a líder, es va avançar molt aviat al marcador gràcies a un gol de Fran Sol, que va aprofitar un precís servei de Leo Suárez al minut 4.

El 2-0 va arribar en l’inici del segon acte. Va portar la signatura d’Alfonso Pedraza, que es va associar a la perfecció amb Aitor Cantalapiedra per tal de superar el porter de l’Athletic Remiro. Tan sols uns minuts més tard, el conjunt basc va aconseguir retallar distàncies gràcies a Guruzeta.

Els minuts finals van ser d’autèntic infart, però el conjunt de la #CanteraGrogueta va mantenir la seva renda i es va classificar per a les semifinals de la Premier League International Cup. El seu rival i la data del partit encara estan per confirmar.

Villarreal Sub-21: Ander Cantero; Carlos Julio, Javi Ramírez, Pablo Íñiguez, Peris; Aitor Cantalapiedra, Ramiro, Anton Shvets, Alfonso (Larrea, m. 65); Leo Suárez (Maldo, m. 90) i Fran Sol (Mario, m. 84).

Athletic Sub-21: Remiro; Sukia, López, Baque, Unai Bilbao; Iruarrizaga, Guarrotxena (Jurgui, m. 46), Urtzi, Guruzeta; Salat (Prada, m. 62) i Arrellano (Egoitz Magdaleno, m. 72).

Gols: 1-0. Min. 4: Fran Sol. 2-0. Min. 47: Alfonso. 2-1. Min. 50: Guruzeta.

Àrbitre: Anthony Coggins (Anglaterra). Groga a Anton Shvets del Villarreal; així com a Iruarrizaga i Remiro de l’Athletic.

Estadi: Adams Park.