A semifinals de la Premier! (0-2)

VILLARREAL CF

El Villarreal Sub-23 supera el Manchester United amb gols de Dalmau i Pedrito

Impressionant. El Villarreal Sub-23 es va classificar brillantment per a les semifinals de la Premier League International Cup. Els grocs, dirigits per Miguel Álvarez, van superar el Manchester United Sub-23 gràcies a dos gols en només tres minuts, obra de Dalmau i Pedrito.

El combinat de la #CanteraGrogueta va interpretar a la perfecció el que demandava el partit en cada moment. A la primera part va saber defensar-se amb ordre davant la pressió del conjunt anglès i buscar la porteria rival amb velocitat. Malgrat les ocasions per a tots dos equips, el marcador del Leigh Sports Village Stadium no es va moure en els primers 45 minuts.

Sí que ho va fer en l’inici de la segona part. El Villarreal Sub-23 va marcar dos gols en només tres minuts que li van donar el pas a semifinals. Primer va ser Dalmau el que va perforar la meta del Manchester United amb una gran jugada que va acabar amb un inapel·lable cop d’esquerra del davanter balear que va suposar el 0-1 (m. 49).

El gol va afectar els anglesos i va reforçar la moral dels grocs, que van aconseguir ampliar la seua renda tan sols tres minuts més tard. Pedrito va aprofitar un error de la defensa anglesa per marcar amb un xut per baix del cos del porter O’Hara (0-2, m. 52).

A partir de llavors, el Villarreal Sub-23 va saber controlar el partit a base de mantindre la possessió de la pilota. Una victòria de prestigi.

El rival del combinat de la #CanteraGrogueta a semifinals de la Premier League International Cup es coneixerà pròximament. L’equip del futbol base groc està participant en aquest prestigiós torneig amb el repte d’arribar molt lluny. De fet, fa tan sols dues temporades, l’equip groc va aconseguir el títol després d’imposar-se al PSV Eindhoven en la gran final.

La Premier League Internacional Cup té l’objectiu de fomentar i enriquir el futbol base en terres britàniques dotant d’una experiència formadora superior al ajuntar-se amb les lligues més poderoses d’Europa. La Premier ha escollit 12 equips anglesos i a 12 clubs amb tradició de pedrera a Europa, entre ells el Villarreal CF.

Manchester United Sub-23: O’Hara; Riley, R. Williams, Ercolani, Olosunde (Warren, m. 46); Redmond; Chong, Hamilton, Gribbin (Joshua, m. 69), Kehinde; Dearnley (Boonen, m. 78).

Villarreal Sub-23: Josele; Migue (Darío Poveda, m. 88), Ramon Bueno, Roger Riera, Franquesa; Cedrés (Miguelón, m. 80), Morlanes, Pedrito, Chuca (Imanol, m. 46); Mario González i Dalmau.

Gols: 0-1. Min. 49: Dalmau. 0-2. Min. 52: Pedrito.

Àrbitre: Peter Gibbons. Groga a Migue per part del Villarreal Sub-23.

Camp: Leigh Sports Village Stadium.