Placeholder canvas
A per la primera en La Ceràmica
A per la primera en La Ceràmica

Miguel Álvarez destaca la importància del partit contra el Racing (diumenge, 21.00h)

L’entrenador del Villarreal B, Miguel Álvarez, va comparéixer en la roda de premsa prèvia al partit contra el Real Racing Club, corresponent a la jornada 28 de LaLiga SmartBank, en el qual el Mini Submarí tractarà de buscar la primera victòria en l’Estadi de la Ceràmica.

Aquestes són les declaracions del tècnic groguet:

Partidàs contra el Racing

“Tots són partidazos. Després tenim a l’Eibar i a l’Alavés. Estem gaudint moltíssim la categoria i competint tots el que podem. Continuarem competint per a estar més prop de guanyar, aconseguir la primera victòria en La Ceràmica i obrir una bretxa que seria important”.

Partit vital

“Ara ja s’ha obert una bretxa amb els de dalt i els que lluitarem per altres objectius. És un partit que pot ser de dos, tres o quatre punts, depenent del resultat. Són partits transcendents malgrat quedar 15 jornades perquè són contra equips que es jugaran moltes coses com nosaltres”.

Volem la primera a casa

“Una de les facetes d’un entrenador és projectar tranquil·litat als xics. No hi ha mal que cent anys dure. Si continuem treballant així, estarem més prop de que arribe la primera victòria en La Ceràmica. En un campionat de 42 jornades, una victòria o derrota no ens pot traure del camí. És part del procés d’una competició i cal portar-lo tan bé com siga possible”.

Les claus contra el Racing

“És un equip que està amb la fletxa per a dalt i contra un rival com nosaltres, que estarà lluitant ací. No té res a veure amb el Racing de la primera volta perquè han arribat molts jugadors nous. Serà un partit molt complicat. Espere que els xics sàpien manejar el partit, fer el seu futbol i competir amb tranquil·litat”.

Per a veure la roda de premsa completa, punxa en el vídeo.

Compartir.