Placeholder canvas
“Vull ajudar l’equip a complir objectius”
“Vull ajudar l’equip a complir objectius”
||||||

El futbolista colombià ha sigut presentat aquesta vesprada a la Ciutat Esportiva com a nou jugador del Villarreal

Johan Mojica ha sigut presentat aquesta vesprada com a nou jugador del Submarí. El cafeter ha comparegut davant els mitjans de comunicació en una roda de premsa realitzada a la Ciutat Esportiva al costat del conseller delegat Fernando Roig Negueroles.

Felicitat

“Estic molt feliç per poder ser part d’aquest equip. El Villarreal és una família i això es contagia des del primer moment per l’energia i la forma de treball. Els dies des de la meua arribada han sigut molt bonics. He pogut ser ací amb el meu pare i això és una cosa que somiava. Per a mi ha sigut molt especial i estic molt content. A més, ahir vaig poder debutar i ho vaig fer amb victòria. Estic feliç”.

Créixer dins del bloc

“Els companys i el cos tècnic han fet una gran faena per a tindre una idea de joc molt clara i jugar quasi de memòria. He estudiat la seua manera de jugar per a poder adaptar-me ràpid a l’equip. Estic molt content per la rebuda i el vist ahir en el terreny de joc. Espere continuar així i fins i tot estar millor”.

Importància dins del grup

“Totes les posicions són fonamentals. Aportaré tot el que el míster em demane i, a més, puc ajudar amb l’experiència que tinc d’altres clubs i la selecció. Soc un futbolista amb harmonia dins del vestuari i intentaré mostrar la meua millor versió. Espere poder ajudar a l’equip quan se’m demane”.

Objectius

“Vull ajudar l’equip a complir objectius. El club busca quedar en els llocs de dalt de la lliga i mantindre la regularitat a Europa. Hem d’anar partit a partit. Sembla senzill guanyar, però ser un equip consolidat no és fàcil, volem seguir aqueixa línia perquè l’equip continue donant una bona imatge”.

La seua arribada

“Em va animar Villarreal. El nom ja és gran i la manera de jugar m’encanta. La iniciativa de joc, el bon tracte de pilota… m’agrada molt. El club ha confiat en mi i l’estil de joc es presta molt a les meues condicions. Crec que puc aportar molt a l’equip, vaig prendre la decisió per això, és un pas cap avant en la meua carrera que portava temps treballant i buscant”.

Compartir.